- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- 303
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
Hayır pko değilim ama olmadı nedense tahlillerim normal dediler hepPko mu var canim
Yok gerek duymadı doktorumRahim filmi çektirdiniz mı?
O kadar çok doktor gezdim ki artık gına geldi en sonunda adam gibi bi doktor buldum klomen hiç kullanmadım cnm doktor direk femara verdi yeni başladım zaten inofolic daha önce kullandım yumurta oluşumuna ve çatlamasına yardımcı oluyo zararı olmaz canım merak etme kullan ins en yakında alırız güzel haberleri yaaAy canım bende bu ay klomen ve inofolik combi aldım. Pazar klomene başlayacağım inofolige başladım. Erken doğumla bebeklerimi kaybettim geçen ay bekleme süresi doldu klomene başladık hiç yumurta yoktu. Sonradan bir tane oluştu ama kalitesizdi. Bugün tekrar gittim yine aynı dozda verdi. Ben dozunu yukseltsin yada başka ilaca geçsin istedim hayır dedi. Ona sormadan inofolik aldım inşalah klomenle birlikte bu ay ise ysrar. Sen femaraya nasıl başladın hikayen ne
Gerçekten mi neden direk femaraya geçti ki. İlk basamak klomen sanıyordum onunda dozunu yükselterek deniyorlar. İnofolik sende yumurtlamaya yardımcı oldu mu peki. Benim bu ay yumurta oluşmadı bir tane kalitesiz oluştu ise yaramadi.Yok gerek duymadı doktorum
O kadar çok doktor gezdim ki artık gına geldi en sonunda adam gibi bi doktor buldum klomen hiç kullanmadım cnm doktor direk femara verdi yeni başladım zaten inofolic daha önce kullandım yumurta oluşumuna ve çatlamasına yardımcı oluyo zararı olmaz canım merak etme kullan ins en yakında alırız güzel haberleri yaa
Ben rahim filmi cekildigim ay hamile kaldım. Boşuna o kadar ilaç almışım. Bence ilk önce rahim filmi cektirin. Bu doktoru anlamıyorum. Ben kendim ısrar etmeden benim doktorum da gerek duymamisti. Ama bence ilk yapılması gereken şey buYok gerek duymadı doktorum
O kadar çok doktor gezdim ki artık gına geldi en sonunda adam gibi bi doktor buldum klomen hiç kullanmadım cnm doktor direk femara verdi yeni başladım zaten inofolic daha önce kullandım yumurta oluşumuna ve çatlamasına yardımcı oluyo zararı olmaz canım merak etme kullan ins en yakında alırız güzel haberleri yaa
Gerçekten mi neden direk femaraya geçti ki. İlk basamak klomen sanıyordum onunda dozunu yükselterek deniyorlar. İnofolik sende yumurtlamaya yardımcı oldu mu peki. Benim bu ay yumurta oluşmadı bir tane kalitesiz oluştu ise yaramadi.
Bu ay olmazsa bende kendim isticem bakalım ins olurda gerek kalmazO
Ben rahim filmi cekildigim ay hamile kaldım. Boşuna o kadar ilaç almışım. Bence ilk önce rahim filmi cektirin. Bu doktoru anlamıyorum. Ben kendim ısrar etmeden benim doktorum da gerek duymamisti. Ama bence ilk yapılması gereken şey bu
Kızlar biliyorsunuz en son hamile olduğumu öğrenmiştim 7.haftada kalp atışını duyduk fakat 4gun sonra kalbi durmuş ve ben 11haftada ögrendim o zmn kadar hiç belirtim olmadi 11haftada kanam oldu gittigimde ögrendim ve kürtaj oldum 14temmuzda. Doktorum bir sonraki adetinde gel hormon testi yapicam ve coraspine baslaticam dedi. Ve benim ailemde genetik kan pıhtılaşması var. Bende olmaz belki dedim ama büyük ihtimalle bendede var 13agustosta adet oldum bugün 3.gunum hormon testi icin ve kan pıhtılaşması için doktora gidicem ins bu seferde olur yine inanıyorum olacak rabbim bize bagislicak bu sefer.. Sabah inofolic ve femaraya başladım yine adetim bitince coraspine başlıcam. Dualarınıza ihtiyacım var..
Merhaba ben en 19 Temmuz'da kürtaj oldum malesef bebek için genetik inceleme yaptırdık bir sorun yokmuşKızlar biliyorsunuz en son hamile olduğumu öğrenmiştim 7.haftada kalp atışını duyduk fakat 4gun sonra kalbi durmuş ve ben 11haftada ögrendim o zmn kadar hiç belirtim olmadi 11haftada kanam oldu gittigimde ögrendim ve kürtaj oldum 14temmuzda. Doktorum bir sonraki adetinde gel hormon testi yapicam ve coraspine baslaticam dedi. Ve benim ailemde genetik kan pıhtılaşması var. Bende olmaz belki dedim ama büyük ihtimalle bendede var 13agustosta adet oldum bugün 3.gunum hormon testi icin ve kan pıhtılaşması için doktora gidicem ins bu seferde olur yine inanıyorum olacak rabbim bize bagislicak bu sefer.. Sabah inofolic ve femaraya başladım yine adetim bitince coraspine başlıcam. Dualarınıza ihtiyacım var..
Ben gidip kendim istedim devlet hastanesinden yapmadılar 2-3 düşükten sonra yapıyormuş devlet hastenesi ücretsiz şekilde özeldede çok pahalı malesef bence sen doktorunu dinle bende adetim bitince hemen coraspine başlıcam olursa eger bi gebelik bende igne isticem direk en mantıklısı buMerhaba ben en 19 Temmuz'da kürtaj oldum malesef bebek için genetik inceleme yaptırdık bir sorun yokmuş
Doktor pıhtIlaşma sorunu için test yaptırıp extra maliyet çıkarmayalım siZe gebe olduğunuzu öğrenince hemen gel iğneye başlayalım dedi ve gynositol kullanmaya başladım
Sİzin gibi hormon testleri istemedi doktor acaba yanlış mı yapıyoruz :/
Estradiol düşük. Onun dışında çok sıkıntı görünmüyor.Ben gidip kendim istedim devlet hastanesinden yapmadılar 2-3 düşükten sonra yapıyormuş devlet hastenesi ücretsiz şekilde özeldede çok pahalı malesef bence sen doktorunu dinle bende adetim bitince hemen coraspine başlıcam olursa eger bi gebelik bende igne isticem direk en mantıklısı bu
Bu arada bende hormon testimi yaptım ekte ekliyorum eğer anlayan olursa yorumlayabilir mi?
E Efulimm41
Doktorum özelde zaten şimdi maliyeti yüksek gerek Yok dedi zaten en iyisi senin dediğin gibi sanırımBen gidip kendim istedim devlet hastanesinden yapmadılar 2-3 düşükten sonra yapıyormuş devlet hastenesi ücretsiz şekilde özeldede çok pahalı malesef bence sen doktorunu dinle bende adetim bitince hemen coraspine başlıcam olursa eger bi gebelik bende igne isticem direk en mantıklısı bu
Bu arada bende hormon testimi yaptım ekte ekliyorum eğer anlayan olursa yorumlayabilir mi?
E Efulimm41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?