- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 27
- Konu Sahibi Znpsrczeynep
Hayır kendiliğinden oldu tedaviyi bıraktığımızda çok şükürGonal f ilemi kaldiniz acaba hamile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kendiliğinden oldu tedaviyi bıraktığımızda çok şükürGonal f ilemi kaldiniz acaba hamile
Bende bu ay son dahada dusmicem uzerine yeter yiprandim hayirlisi ile al kucağınaHayır kendiliğinden oldu tedaviyi bıraktığımızda çok şükür
Allah razı olsun teşekkür ederim sizdemi sıkıntı eşinizdemi yada sebepsiz infertilite felanmıBende bu ay son dahada dusmicem uzerine yeter yiprandim hayirlisi ile al kucağına
Yaşım 42 canim yumurta rezervi dusuk fsh yuksek 13lerde yumirtlama sorunu var klomen deneyip dusuryo doktor olmuyo 2swnedir tedavi goruyorum sonuc yok 4yillik evliyimAllah razı olsun teşekkür ederim sizdemi sıkıntı eşinizdemi yada sebepsiz infertilite felanmı
Bi düşük yaptim sonrasi butun dengem bozuldu 2senedirYaşım 42 canim yumurta rezervi dusuk fsh yuksek 13lerde yumirtlama sorunu var klomen deneyip dusuryo doktor olmuyo 2swnedir tedavi goruyorum sonuc yok 4yillik evliyim
Bendede yumurtlama sorunu vardı ben tedavi görmediğim ay evde kendim civanperçemi aslanpençesi hayıt otu kullandım o şekilde 2.ayımda hamile kaldım birde sizmi deneseniz acaba bu kür yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuşBi düşük yaptim sonrasi butun dengem bozuldu 2senedir
Hayırlı olsun hamile kalmışsınız bu ilaçla mi olduMerhaba kızlar
Benimde bu ay femarayla 3.deneyişim rabbim inşallah bu ayki tedavini olumlu sonuçlandırır bu aydan ümitlenmek istiyorum ama sonrada fazla umutlanmak istemiyorum benimde kafam karışık anlayacağınız bat 17 Ağustos benimde bakalım 18 ve 15mmlik yumişler bana gebelik getirecekmi
Nasıl kullandınızBendede yumurtlama sorunu vardı ben tedavi görmediğim ay evde kendim civanperçemi aslanpençesi hayıt otu kullandım o şekilde 2.ayımda hamile kaldım birde sizmi deneseniz acaba bu kür yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuş
Ben de de yumurtlama sorunu varBendede yumurtlama sorunu vardı ben tedavi görmediğim ay evde kendim civanperçemi aslanpençesi hayıt otu kullandım o şekilde 2.ayımda hamile kaldım birde sizmi deneseniz acaba bu kür yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuş
Kaynayan suya birer tutam atarak demledim tok karnına sabah akşam hayıtı sabahları içtim akşamlarıda civanperçemi ve aslanpençesini birlikte demleyerek içtim adetin 3. Günü başladım 14.güne kadar devam ettmNasıl kullandınız
Sağolun bende bu ay kullandım ilk kez ilaç kullanmadan adet oldum ama düzenli kullanmadım birkaç gün kullandım şuan adetliyim bende düzenli bir. Şekilde kullanacağım bu ay inşallah olursa sayenizde Allah çocuğunuzu kucağıniza almayı.nasip etsin rabbim benim gibi çocuk isteyenlere nasip etsinKaynayan suya birer tutam atarak demledim tok karnına sabah akşam hayıtı sabahları içtim akşamlarıda civanperçemi ve aslanpençesini birlikte demleyerek içtim adetin 3. Günü başladım 14.güne kadar devam ettm
Canımm inşallah çok teşekkür ederim ben 3 ay boyunca doktora gitmemek için kendime söz vermiştim ilk ay kullandım bunları tam günümde adetim geldi .Pes etmedim 3 ay boyunca kullancam dedim çok şükür ikinci ay kullanışımda adetim gelmedş 2.5 sene bekledik ne tedaviler gördüm en son aşılama yaptıracaktık Rabbim mucizesini gönderdi .Bu mübarek gün hayrına inşallah sizlerede nasip eder Aklınıza takılan başka bişey olursa yazabilirsinizSağolun bende bu ay kullandım ilk kez ilaç kullanmadan adet oldum ama düzenli kullanmadım birkaç gün kullandım şuan adetliyim bende düzenli bir. Şekilde kullanacağım bu ay inşallah olursa sayenizde Allah çocuğunuzu kucağıniza almayı.nasip etsin rabbim benim gibi çocuk isteyenlere nasip etsin
Bende iki buçuk yıldır evliyim kocam da varikosel vardı ameliyat oldu bende hiçbir sorun yok sadece yumurtlama sorunu svar adetlerimde düzensiz siz adetinizin üçüncü günü mü başladı biz kullanmayaCanımm inşallah çok teşekkür ederim ben 3 ay boyunca doktora gitmemek için kendime söz vermiştim ilk ay kullandım bunları tam günümde adetim geldi .Pes etmedim 3 ay boyunca kullancam dedim çok şükür ikinci ay kullanışımda adetim gelmedş 2.5 sene bekledik ne tedaviler gördüm en son aşılama yaptıracaktık Rabbim mucizesini gönderdi .Bu mübarek gün hayrına inşallah sizlerede nasip eder Aklınıza takılan başka bişey olursa yazabilirsiniz
Sizin gibi denemedim qma denicemBendede yumurtlama sorunu vardı ben tedavi görmediğim ay evde kendim civanperçemi aslanpençesi hayıt otu kullandım o şekilde 2.ayımda hamile kaldım birde sizmi deneseniz acaba bu kür yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuş
İnşallah faydasını görürsünüzSizin gibi denemedim qma denicem
Evet adetin 3.günü başlanıp 14. Güne kadar içilirBende iki buçuk yıldır evliyim kocam da varikosel vardı ameliyat oldu bende hiçbir sorun yok sadece yumurtlama sorunu svar adetlerimde düzensiz siz adetinizin üçüncü günü mü başladı biz kullanmaya
Benim qdetim 3gun suruyo zaten ozaman adet oldugum gundenmi bqslasamEvet adetin 3.günü başlanıp 14. Güne kadar içilir
Evet adet olduğun gün başla ozaman 14.gününe kadar içBenim qdetim 3gun suruyo zaten ozaman adet oldugum gundenmi bqslasam
Durum ne sendeCanım sürecimiz Seninle aynı ilerliyor Hsg çekildi normal eşimde de sorun çıkmadı.Pazartesi takibim var.Bakalım nasıl sonuç alacağız.