- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 45
- Konu Sahibi Znpsrczeynep
Malesef kizlar 13mmde kalmis sonmeye başlamış dedi bugun doktor bu ayda boşa gidecek anlaşılan daha buyumez adeti beklocen artık yine dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benimde bu ay 3. Denemem femerayla bat 21 Ağustos sen olumlu sonuç aldın mı merak ettimMerhaba kızlar
Benimde bu ay femarayla 3.deneyişim rabbim inşallah bu ayki tedavini olumlu sonuçlandırır bu aydan ümitlenmek istiyorum ama sonrada fazla umutlanmak istemiyorum benimde kafam karışık anlayacağınız bat 17 Ağustos benimde bakalım 18 ve 15mmlik yumişler bana gebelik getirecekmi
Olmadı malesef bu ay gonalf ye başladımMerhaba canım benimde bu ay 3. Denemem femerayla bat 21 Ağustos sen olumlu sonuç aldın mı merak ettim
Merhaba bende Femara ile hamile kaldım 2. denemede şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallaah. Öncesinde Klomen kullanmıştım çatlatma iğnesiyle beraber hiç işe yaramadıFemara ile güncel üyelerden hamile kalan varmi
Ben ilk defa femara basladim 5gun dün bitti gunde iki doz ama bir gram ağrı sancı vs hissetmedim acaba yumirtam olmadımi pazartesi gidicem takibe ama klomen 3ay kullandığımda ağrılarım aşırı vardı yumurtamda oluşuyordu gebelik olmuyor.die.femaraya başlattı doktor
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberi alırsınız bendede adet belirtileri başladı muhtemelen bende başka tedaviye geçerimOlmadı malesef bu ay gonalf ye başladım
Amin canım benim yaşımdan dolayı rezerve dusuk klomenle 3kere denedim olmadi bakalim fameraya basladim ilk kullanımda 13mm iki yumurta oldu ama büyümedi kaldi simdi 5sinde adet olcam sora yine femara devamMerhaba bende Femara ile hamile kaldım 2. denemede şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallaah. Öncesinde Klomen kullanmıştım çatlatma iğnesiyle beraber hiç işe yaramadı
İnşallah olur canım benim Allah gönlüne göre versinAmin canım benim yaşımdan dolayı rezerve dusuk klomenle 3kere denedim olmadi bakalim fameraya basladim ilk kullanımda 13mm iki yumurta oldu ama büyümedi kaldi simdi 5sinde adet olcam sora yine femara devam
Merhaba femarayi gunde tek dozmu kullandiniz?Aminnn bu ay malesef gelismedi adet i bekliyorum Eylül 5gibi
Femara kullanırken iğne oldnzmuMerhaba bende Femara ile hamile kaldım 2. denemede şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallaah. Öncesinde Klomen kullanmıştım çatlatma iğnesiyle beraber hiç işe yaramadı
İlk çocuğuma hamile kaldığım ay femara kullanmıştımBen ilk femara kullanımda gebe kaldım canım darısı inşallah hayırlısıyla başına
Peki çatlama iğnesi olmusmıydınuzİlk çocuğuma hamile kaldığım ay femara kullanmıştım
Olmadım canım gerek kalmadı çünkü yumurtam çok büyümüştüFemara kullanırken iğne oldnzmu
Banada iğne demedi doktor kontrolde demediOlmadım canım gerek kalmadı çünkü yumurtam çok büyümüştü
Senin yumurtan kaç cm olmuş pekiBanada iğne demedi doktor kontrolde demedi
Senin yumurtan kaç cm olmuş peki
Merhaba ben de iki kere femara ile hamile kaldım iki yumurtam vardı ilkin de ikincisinde bir tane diğeri küçüktü gelişti mi bilmiyorum öyle ağrım sancım olmadı benim deFemara ile güncel üyelerden hamile kalan varmi
Ben ilk defa femara basladim 5gun dün bitti gunde iki doz ama bir gram ağrı sancı vs hissetmedim acaba yumirtam olmadımi pazartesi gidicem takibe ama klomen 3ay kullandığımda ağrılarım aşırı vardı yumurtamda oluşuyordu gebelik olmuyor.die.femaraya başlattı doktor
Anladım canım şimdi bi ilacın bitsin yumurtan 17-18 cm olursa ilişki günü veriyor hemen iğne vermiyor sadece bu sayının altında kalırsa verebilir diye düşünüyorum benim 27 cm di onunla hamile kaldım allahım inşallah sana da nasip ederCanım bugün basladm ben ilaca
Amin canım inşallahAnladım canım şimdi bi ilacın bitsin yumurtan 17-18 cm olursa ilişki günü veriyor hemen iğne vermiyor sadece bu sayının altında kalırsa verebilir diye düşünüyorum benim 27 cm di onunla hamile kaldım allahım inşallah sana da nasip eder