Sürekli tekrarlamana gerek yok kafana takma bu kadar stres zaten 1 numaralı engel bende şimdi hastaneye gidiyorum femara kullandım yumurtalara bakıcam duan edin ne olur gelince yazıcam yine sizeHaklısın canım bünyeye göre değişiyor Hersey
Bu sabah yine test yaptım çıktı çizgi 13.günüm .sana testlerimi atayım Dink’iyle karşılaştır
İlk resim dünkü
İkinci resim bugün ki
3 günün kalmış inşallah hamilesindir sabret ve bekle canım benimHaklısın canım bünyeye göre değişiyor Hersey
Bu sabah yine test yaptım çıktı çizgi 13.günüm .sana testlerimi atayım Dink’iyle karşılaştır
İlk resim dünkü
İkinci resim bugün ki
İnşallh büyümüştürler canım pcos var mıSürekli tekrarlamana gerek yok kafana takma bu kadar stres zaten 1 numaralı engel bende şimdi hastaneye gidiyorum femara kullandım yumurtalara bakıcam duan edin ne olur gelince yazıcam yine size
Testler nasıl sence3 günün kalmış inşallah hamilesindir sabret ve bekle canım benim
Bence gittkce koyulaşmış gibi geldi canm bana dünkü den daha koyu sankiHaklısın canım bünyeye göre değişiyor Hersey
İlk resim dünkü
İkinci resim bugün ki
Banasa öyle geldi bak bu dünkü yine atayım sanaBence gittkce koyulaşmış gibi geldi canm bana dünkü den daha koyu sanki
hormonlarına baktırdın mı troid ve prolaktinde
İnşallah bişeyler var gibi normalde gider çok kalmazBanasa öyle geldi bak bu dünkü yine atayım sana
İkinci bugünki
İnşallahhhhhh güzel yumurtalar olmuşturSürekli tekrarlamana gerek yok kafana takma bu kadar stres zaten 1 numaralı engel bende şimdi hastaneye gidiyorum femara kullandım yumurtalara bakıcam duan edin ne olur gelince yazıcam yine size
hormonlarına baktırdın mı troid ve prolaktinde
Alıcam aklımda kalsın çok teşekkür ederimArı sütü bal polen ve propolis karşımı satılıyor aktarda yumurtaların kalitesi çok arttıyor mutkala dene benim 35 yaşında yumurta rezervi çok düşük olan bir tanıdığım 5 ay içinde bununla hamile kaldı.
Evet yarın tekrar test yapacağımİnşallah bişeyler var gibi normalde gider çok kalmazAz daha bekle
Yarında çıkarsa ozamn kesin vardırEvet yarın tekrar test yapacağım
3.canım inşallah çıkar yasYarında çıkarsa ozamn kesin vardırİçini ferah tut kaçinci denemen
Benim 5. Denemem rabbim bütün isteyenlenlere nasıp etsin inşallah Allah’ın izniyle3.canım inşallah çıkar yas
Testin hemen çıkıyormu kaç dakda çıktı böle3.canım inşallah çıkar yas
merhaba canım. bugün iğnenin kaçıncı günüBanasa öyle geldi bak bu dünkü yine atayım sana
İkinci bugünki
Olmasaydı gittikce silikleşirdi canm cok da şey yapmak istemiyorum ama şimdiden hayrlı olsun diyeyimBanasa öyle geldi bak bu dünkü yine atayım sana
İkinci bugünki
şimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.İnşallahhhhhh güzel yumurtalar olmuştur
inşallah olur canım benim dua et bol bol3.canım inşallah çıkar yas
Oghh çok şükür iğnesiz daha iyi oluyor Bu günde gir ilişkiye akşam ne olur ne olmaz çünkü yumurtalar büyüyor seninki çatladı çatlayacak bugün gir cumartesi girme Pazar gir pazarteside gir benceşimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?