• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan kasıklarım ağrıyor göbeğime bişeyler batıyor 😂 sol ağrıyor şuan bakalım ağrısın ağrısın ben hep ne derdim biliyormusum eğer ağrım olursa devam ederse gebelik var ama eğer ağrım yoksa gebelik yok diye çünkü herseferinde ağrım olmazdı bi yerden sonra biterdi o gebeliğimde yine böle demiştim ağrım sürmüştü olabilir demiştim hep öyle bi totemim var😂 ağrım olmadığında biley yok diyorum

Şuan kasıklarım ağrıyor göbeğime bişeyler batıyor 😂 sol ağrıyor şuan bakalım ağrısın ağrısın ben hep ne derdim biliyormusum eğer ağrım olursa devam ederse gebelik var ama eğer ağrım yoksa gebelik yok diye çünkü herseferinde ağrım olmazdı bi yerden sonra biterdi o gebeliğimde yine böle demiştim ağrım sürmüştü olabilir demiştim hep öyle bi totemim var😂 ağrım olmadığında biley yok diyorum
tam bat ne zaman kuzu

Valla bilmiyorum çünkü karışık adet oldum ama yumurtlama göre adetin ilk gününe göre bu hafta sonu
benim perşembe tam adet günüm ileri geri şaşmaz bir tek femara kullanırke 2 gün gecikme yaşadım onuda boşuna kullandım hep eşim şimdi takviye almıştı ya bu ay 3.aydı o yüzden ümitliyim inşallah olsun artık

birlikte bağıralım inşallah :-)
İnşallah senin tam nezamn 28 günde olurum bazen 30 ama genelde 28 bu ay zaten çörek otu kullandım incir yedim yumurtlamayı yaşadım bide ben yumurtlama bittiğinde rüya gördüm biri bana diyordu gebesin kızın olucak karnında şuan. Ve ondan öncede test yaptıpımıda görmüştüm 2 kere test yapıyordum pozitif tip bembe çıkmıştı testler diyordum bu kız rüyamda hadi inşallah 😂geçen seferde görmüştüm test yaptığımı hadi inşallah

benim perşembe tam adet günüm ileri geri şaşmaz bir tek femara kullanırke 2 gün gecikme yaşadım onuda boşuna kullandım hep eşim şimdi takviye almıştı ya bu ay 3.aydı o yüzden ümitliyim inşallah olsun artık
Hadi bakalımmmö inşallah inşallah alsın bolbol Allah’ın mucizeleri bitmez kanki eğer yine olmassa üzülme tamm diğer ay yine kullanırsın

Ama olucak Allah’ın izniyleee bol bol dua et namaz kıl gece duaları kabul olur gerçekten çok inanıyorum gece duaları çok kabul oluyor herkesin uyuduğu vakit o Ayda hep öyle yaptım gece hep dua etmiştim

Back
X