- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
öyle düşünme canım rabbim heekese gönlükteki nasip ederBazen diyorum ki ya birdahaki olmassa diye gebe kalmassam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle düşünme canım rabbim heekese gönlükteki nasip ederBazen diyorum ki ya birdahaki olmassa diye gebe kalmassam diye
Olsunda iptal olsun ama eşim diyor olsa gideriz yine ama antalyaya tek giderim okadarbebiş gelirse tatiller iptal bizde muğlaay gitmeyi planlıyorz
allah nasip eder olursa biz gitmeyiz ilk zamanlar sık kontrollerin olması gereken zman ya kuzu ondan eşin çok bunalmış heralde haklı olarakOlsunda iptal olsun ama eşim diyor olsa gideriz yine ama antalyaya tek giderim okadar
İnşallah tüm herkesin gönlüne göre nasıp eder inşallahöyle düşünme canım rabbim heekese gönlükteki nasip eder
Evet çok bunaldı o gerçekten geçen senede bi yere gitmedikallah nasip eder olursa biz gitmeyiz ilk zamanlar sık kontrollerin olması gereken zman ya kuzu ondan eşin çok bunalmış heralde haklı olarak
bebişim gelsinde biran önce 10 senelik tatil planımı yakarımEvet çok bunaldı o gerçekten geçen senede bi yere gitmedik
Aynennnn inşallah herfimizi bozmayalım kanki olucak olucak sen kesin bağra bağra söylersin inşallah burdaaaaaa inşallahbebişim gelsinde biran önce 10 senelik tatil planımı yakarım
tam bat ne zaman kuzuŞuan kasıklarım ağrıyor göbeğime bişeyler batıyor sol ağrıyor şuan bakalım ağrısın ağrısın ben hep ne derdim biliyormusum eğer ağrım olursa devam ederse gebelik var ama eğer ağrım yoksa gebelik yok diye çünkü herseferinde ağrım olmazdı bi yerden sonra biterdi o gebeliğimde yine böle demiştim ağrım sürmüştü olabilir demiştim hep öyle bi totemim var ağrım olmadığında biley yok diyorum
birlikte bağıralım inşallahAynennnn inşallah herfimizi bozmayalım kanki olucak olucak sen kesin bağra bağra söylersin inşallah burdaaaaaa inşallah
Valla bilmiyorum çünkü karışık adet oldum ama yumurtlama göre adetin ilk gününe göre bu hafta sonutam bat ne zaman kuzu
benim perşembe tam adet günüm ileri geri şaşmaz bir tek femara kullanırke 2 gün gecikme yaşadım onuda boşuna kullandım hep eşim şimdi takviye almıştı ya bu ay 3.aydı o yüzden ümitliyim inşallah olsun artıkValla bilmiyorum çünkü karışık adet oldum ama yumurtlama göre adetin ilk gününe göre bu hafta sonu
İnşallah senin tam nezamn 28 günde olurum bazen 30 ama genelde 28 bu ay zaten çörek otu kullandım incir yedim yumurtlamayı yaşadım bide ben yumurtlama bittiğinde rüya gördüm biri bana diyordu gebesin kızın olucak karnında şuan. Ve ondan öncede test yaptıpımıda görmüştüm 2 kere test yapıyordum pozitif tip bembe çıkmıştı testler diyordum bu kız rüyamda hadi inşallah geçen seferde görmüştüm test yaptığımı hadi inşallahbirlikte bağıralım inşallah
Hadi bakalımmmö inşallah inşallah alsın bolbol Allah’ın mucizeleri bitmez kanki eğer yine olmassa üzülme tamm diğer ay yine kullanırsınbenim perşembe tam adet günüm ileri geri şaşmaz bir tek femara kullanırke 2 gün gecikme yaşadım onuda boşuna kullandım hep eşim şimdi takviye almıştı ya bu ay 3.aydı o yüzden ümitliyim inşallah olsun artık
rabbim güzel dileklerimizi kabut etsin inşallahAma olucak Allah’ın izniyleee bol bol dua et namaz kıl gece duaları kabul olur gerçekten çok inanıyorum gece duaları çok kabul oluyor herkesin uyuduğu vakit o Ayda hep öyle yaptım gece hep dua etmiştim
Aminnnnnrabbim güzel dileklerimizi kabut etsin inşallah
canım adet öncesi kahverengi sümüksü akıntım geldi ben adeti bekliyorum artıkAminnnnn
Hadiya hayırlısı olsun inşallahcanım adet öncesi kahverengi sümüksü akıntım geldi ben adeti bekliyorum artık
tam vajinanın üzerinde batmalar oluyor bugün ne sağda ne solda tama ortadaHadiya hayırlısı olsun inşallah