• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım bünyeye göre değişiyor Hersey
Bu sabah yine test yaptım çıktı çizgi 13.günüm .sana testlerimi atayım Dink’iyle karşılaştır
İlk resim dünkü
İkinci resim bugün ki
Sürekli tekrarlamana gerek yok kafana takma bu kadar stres zaten 1 numaralı engel bende şimdi hastaneye gidiyorum femara kullandım yumurtalara bakıcam duan edin ne olur gelince yazıcam yine size

Eklentiler

• 53ABBC39-0D19-4577-AE14-9FB4A23888B7.jpeg
    53ABBC39-0D19-4577-AE14-9FB4A23888B7.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 141
  • 74DD0108-4847-4035-9C2E-4389A4AF3164.jpeg
    74DD0108-4847-4035-9C2E-4389A4AF3164.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 151
hormonlarına baktırdın mı troid ve prolaktinde
Arı sütü bal polen ve propolis karşımı satılıyor aktarda yumurtaların kalitesi çok arttıyor mutkala dene benim 35 yaşında yumurta rezervi çok düşük olan bir tanıdığım 5 ay içinde bununla hamile kaldı.
Alıcam aklımda kalsın çok teşekkür ederim 💐 troitim iyi ama prolaktıne bakmadım normalde iyi olur bilemem

İnşallahhhhhh güzel yumurtalar olmuştur ❤️❤️❤️
şimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.

şimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.
Oghh çok şükür iğnesiz daha iyi oluyor Bu günde gir ilişkiye akşam ne olur ne olmaz çünkü yumurtalar büyüyor seninki çatladı çatlayacak bugün gir cumartesi girme Pazar gir pazarteside gir bence❤️💐💐💐hafi bakalımmmm inşallahhh güzel şeyler olucak

Back
X