kızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız
- Konu Sahibi Bozobrgul
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende tedirgin oldum klomen kullanırken zararı olurmu diye yaptım çörek otu kürü 2 yumurtam gelişti kür ve klomen birlktekızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Biley olmadı dimi ne kadr büyümüştüBende tedirgin oldum klomen kullanırken zararı olurmu diye yaptım çörek otu kürü 2 yumurtam gelişti kür ve klomen birlkte
Biri 17 biri 18 1 gün sonra 19 ve 20 mm olunca iğne vuruldumBiley olmadı dimi ne kadr büyümüştü
Ya öylemi Tamam ozamn kullanmam 3 gün tek kullansam sabah orda yeter zaten ilaçta büyütüyorKlomen ve femara kuvvetli ilaçlar bal çörekotu tarçın kürüyle birlikte uygularsanız kist yapma ihtimali şok yüksek çünkü yumurtalığı iyice büyütürsünüz
Bende bir kez klomen kullandım.Adetin 5.gün başladım.bitincede gittim yani adetin 11.günü oluyor.4 tane yumurtam olmuştu 24,22,17,14 çatlatma iğnesi yaptı.tabiki döllenme olmamıştı çünkü çok kısa zamanda çok büyüyen kalitesiz yumurtalım olmuştu.Adet olduktan sonra tekrar gittim ve hemen aşılamaya geçelim dedi.Tabiki dinlemedim çünkü yumurtalarım kalitesizde olmuş olsa olmuştu.Sonra tedaviye ara vermeye karar verdim çok acele ettiğimi hissettim.Bu ay tekrar başladım.Bu kz femara kullanmaya başladım bunun daha az ama kalite yumurta geliştrdiği duydum.adetin 3,günü başladım hergün bir tane alıyorum 5günüm dolunca gideceğim.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu arada yumurta kalitesini arttırman için arı sütü bal polen ve propolis karışımı kullanıyorum eşimde bu kullanıyor spermin hem kalitesini hem hızını arttırıyormuş.ayrıca glifor ve folik asit kullanıyorum.haftada 1 yada 2 kere koenzim q10 kullanıyorum vitamin buda doğurganlığı arttırıyormuşkızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Rabbim nasıp eder bu sefer inşallah femara iyi bi ilaç bende folik asit ve regenesis max kullanıyorum bakalım hafta Cuma kontorl büyümüşmü diye femarayı kullanıyorum sabah akşam eşimede bitter çikolata yediyorum çerezler bide keçiboynuzu eşimin bi sorunu yok çok şükür ama kalıteli olsun diye gediriyorum yiyorumdaBende bir kez klomen kullandım.Adetin 5.gün başladım.bitincede gittim yani adetin 11.günü oluyor.4 tane yumurtam olmuştu 24,22,17,14 çatlatma iğnesi yaptı.tabiki döllenme olmamıştı çünkü çok kısa zamanda çok büyüyen kalitesiz yumurtalım olmuştu.Adet olduktan sonra tekrar gittim ve hemen aşılamaya geçelim dedi.Tabiki dinlemedim çünkü yumurtalarım kalitesizde olmuş olsa olmuştu.Sonra tedaviye ara vermeye karar verdim çok acele ettiğimi hissettim.Bu ay tekrar başladım.Bu kz femara kullanmaya başladım bunun daha az ama kalite yumurta geliştrdiği duydum.adetin 3,günü başladım hergün bir tane alıyorum 5günüm dolunca gideceğim.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu arada yumurta kalitesini arttırman için arı sütü bal polen ve propolis karışımı kullanıyorum eşimde bu kullanıyor spermin hem kalitesini hem hızını arttırıyormuş.ayrıca glifor ve folik asit kullanıyorum.haftada 1 yada 2 kere koenzim q10 kullanıyorum vitamin buda doğurganlığı arttırıyormuş
Kaçinci günündesin acabaBende tedirgin oldum klomen kullanırken zararı olurmu diye yaptım çörek otu kürü 2 yumurtam gelişti kür ve klomen birlkte
5. Günüm iğne olalı canmKaçinci günündesin acaba
Amin inşallah canm tamam okicam inşallahHadi bakalım. İnşallah tutar allahümme ya evvelü hergün 100 kere oku bebek olsun diye dua allah hayırlı evlat nasıp etsin diye allahümme ya varis günde 707 Allah’ın izniyle olur inşallah
Arada yaz aklın kalmasın orda yaşınız kaç. Benim 22Amin inşallah canm tamam okicam inşallah
Benm de 21 22 dolmadı daha kaç doğumlusunArada yaz aklın kalmasın orda yaşınız kaç. Benim 22
bende 98 liyim 1 sene oldu bu ayBende şubatta gircem 22ye 99 luyum 2 şendir evliyim
Aynıyız bende 99 ama eylülde doğdum 22 dolmadı 2 senelik evliyimBende şubatta gircem 22ye 99 luyum 2 şendir evliyim