- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Bilindik Bi sorunun varmıbende 98 liyim 1 sene oldu bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilindik Bi sorunun varmıbende 98 liyim 1 sene oldu bu ay
Bilindik Bi sorun varmı
Bilindik Bi sorunun varmı
yarın yine randevum var bakıcaz yine herşeyeBilindik Bi sorunun varmı
Bende pcorahim filmi çekildim bir sorun yok.prolaktin arada oynuyor.eşimdede herşey normal.pcos var bende ama adetlerim falan hep düzenli doktor rahimde herşey düzgün dedi.ama zaten benim sorunum bence psikolojik çok fazla bekliyorum sinirleniyorum kendi kendime hep
Canım sana tavsiye femara gibi ilaçlar kulanırken başka kür uygulama kist yapma ihtimali çok yüksek bal-çörekotu falan yani.İncir kürüne gelince evet çok iyi geliyor ama oda süt hormonunu yükseltiyor.Yani herkese herşey iyi gelmez.Dikkatli olmak lazım.Size bi tarif vericek onu aldım bi doktor arkadaşıma vermiş hamile kalmiş 8 tane kuru inciri dörde bölüp 1 bardak içme suyu ile tahta kaşıkla pişiriyor lapa haline getiriyorsun günde 3 öğün yemeklerden önce 3 tatlı kaşığı yeyip 21 gün devam ediyorsun. Adet döneminden hemen sonra yap. Günlük taze taze yaparsan daha iyi olur Allah'ın izniyle
çok sükür bendede kilo yok hatta yine ver bile dedi boyum 1.70 62 kiloydum 3 ay önce şimdi58 kiloyumBende pco ama kilo falan yok çok şükür in bi sorun yok ilk yıl troirim verdi çok şükür gitti ondan olmadı diye düşünüyorum 3 aydır troitim çok iyi çok şükür adetimde düzene girdi doktorum soltarafdaki yumurtaların çok sağ normal dedi yumurta takibindeyim femara kullanıyorum sabahda 3 gündür çörek otu bal tarçin çay kaşığı fln yutuyorum suyla bakalım adetim bitene kadar yaparım. Sonra doktor ne diyor bakıcaz haftaya cuma
allah yardımcımız olsun yumurtalarımız çok ama sıkıntılıBende pco
Aynen ya inşallah bzizmde olur evlatlarımzallah yardımcımız olsun yumurtalarımız çok ama sıkıntılı
Çörek otunu kullanmam daha. Size şimdi yazdığımı yapcam adet bitsin zaten nasıl adetim anlamdım hiç bi kan yok leke tekCanım sana tavsiye femara gibi ilaçlar kulanırken başka kür uygulama kist yapma ihtimali çok yüksek bal-çörekotu falan yani.İncir kürüne gelince evet çok iyi geliyor ama oda süt hormonunu yükseltiyor.Yani herkese herşey iyi gelmez.Dikkatli olmak lazım.
Merhaba benimde 12.gün iğnenin Buda testim sizce iğne etkisi mi
Bi ara bende erken test yapmıştım ilkinde çok erken dedi döktürün ve erkendi iğne etkisiydi biraz bekl 2 gün sonra birdahaki yap inşallah vardırMerhaba benimde 12.gün iğnenin Buda testim sizce iğne etkisi mi
Tatlım seni üzmek istemem ama iğnenin etkisi olabilir 12.gün idrar için erken bende bir keresinde iğne oldum 15.gün bile şuan senin ki gibi çıkıyordu.Belirtilerin varsa kan testi yaptır.Onun değeri bile 10-15 arası olabilir.sonradan düşüyor.Uzmanlarında dediği gibi adetini bekle.Ama belitilerede takılma derim çünkü çatlatma iğnesiyle sana beta hcg hormonu veriliyor.Yani gögüs ve kasık ağsısı mutlaka olur.Ama senin içinde dua edicem inşallah hamilesindir canımm benimm.Merhaba benimde 12.gün iğnenin Buda testim sizce iğne etkisi mi
hormonlarına baktırdın mı troid ve prolaktinde sorun varsa kanama az olurÇörek otunu kullanmam daha. Size şimdi yazdığımı yapcam adet bitsin zaten nasıl adetim anlamdım hiç bi kan yok leke tek
inşallah canım benimAynen ya inşallah bzizmde olur evlatlarımz
zaten iğneden en geç 16 gün sonra adet olman gerek az daha dayan ve stres yapmaMerhaba benimde 12.gün iğnenin Buda testim sizce iğne etkisi mi
Arı sütü bal polen ve propolis karşımı satılıyor aktarda yumurtaların kalitesi çok arttıyor mutkala dene benim 35 yaşında yumurta rezervi çok düşük olan bir tanıdığım 5 ay içinde bununla hamile kaldı.Çörek otunu kullanmam daha. Size şimdi yazdığımı yapcam adet bitsin zaten nasıl adetim anlamdım hiç bi kan yok leke tek
Haklısın canım bünyeye göre değişiyor HerseyTatlım seni üzmek istemem ama iğnenin etkisi olabilir 12.gün idrar için erken bende bir keresinde iğne oldum 15.gün bile şuan senin ki gibi çıkıyordu.Belirtilerin varsa kan testi yaptır.Onun değeri bile 10-15 arası olabilir.sonradan düşüyor.Uzmanlarında dediği gibi adetini bekle.Ama belitilerede takılma derim çünkü çatlatma iğnesiyle sana beta hcg hormonu veriliyor.Yani gögüs ve kasık ağsısı mutlaka olur.Ama senin içinde dua edicem inşallah hamilesindir canımm benimm.