• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile hamile kalan varmıııı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MelekGencer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
26
7
1
37
Selam herkese femara ile hamile kalanınız varmı? Ne zaman test yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? Bu ilk ayım çok sabırsızım :KK17:

Selam herkese femara ile hamile kalanınız varmı? Ne zaman test yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? Bu ilk ayım çok sabırsızım :KK17:
Benimde ilk ayim adet geçene kadar bekleyeceğim çarşamba iğne vuruldum perşembe ve cumartesini degerlendirun dedi doktor ama benim bugün çok kaşık ağrım var bugünde mi degerlendirsem bilemedim

Benimde ilk ayim adet geçene kadar bekleyeceğim çarşamba iğne vuruldum perşembe ve cumartesini degerlendirun dedi doktor ama benim bugün çok kaşık ağrım var bugünde mi degerlendirsem bilemedim
Bende adet günümü bekliyorum, beklemek çok zormuş :( bence değerlendir, bana doktor ne kadar sperm olursa okadar iyi olur dedi.

Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş koymasin

Ben de bu adetimden sonra kullanmaya başlıcam. İlk defa ilaç kullanıcam. Heyecanlı bi süreç Allah yardımcısı olsun herkesin

Back