- 15 Haziran 2020
- 26
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi MelekGencer
Selam herkese femara ile hamile kalanınız varmı? Ne zaman test yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? Bu ilk ayım çok sabırsızım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilk ayim adet geçene kadar bekleyeceğim çarşamba iğne vuruldum perşembe ve cumartesini degerlendirun dedi doktor ama benim bugün çok kaşık ağrım var bugünde mi degerlendirsem bilemedimSelam herkese femara ile hamile kalanınız varmı? Ne zaman test yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? Bu ilk ayım çok sabırsızım![]()
Bende adet günümü bekliyorum, beklemek çok zormuşBenimde ilk ayim adet geçene kadar bekleyeceğim çarşamba iğne vuruldum perşembe ve cumartesini degerlendirun dedi doktor ama benim bugün çok kaşık ağrım var bugünde mi degerlendirsem bilemedim
Bi gelişme var mıBende ilk defa bu ay kullandım bakalım heyecanlıyım
Siz femara kullandınız mıBende adet günümü bekliyorum, beklemek çok zormuşbence değerlendir, bana doktor ne kadar sperm olursa okadar iyi olur dedi.
Ben bu ay ilk defa kullandım pazartesı catlatma ognesı olucamBende merak ediyorum bende ilk defa kullandım siz kullandınız mi
Hamile kalamadım cnm bu Ay tüp bebek yaptıracağızBi gelişme var mı
Kac yıllık evlısınız? Insallah hayırlısıyla gelır bebegınızHamile kalamadım cnm bu Ay tüp bebek yaptıracağız
Sizde bir gelişme var mı acaba?Kızlar bi gelişmesi olan varmı?