Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim

Merhaba bnde uğraşıorm gebelik için bu ay femara kullandm şuan adetime 3 gün var ve belim kasıklarım çok ağrıo bacaklarıma kadar. Karnımda şişkinlik var. Normalde de ağrım olur ama bu ay çok fazla. Adet olurum sanıyordum ama Sizi okuyunca ok umutlandım. Acaba hamile mym ya

Umarım pozitif görürsünüz hayırla sağlıkla ama adet belirtisi hamilelik belirtisi ile birebir aynı. Hatta bu yaşadıklarımız hamilelik değil progesteron yükselmesinin belirtileri. O da her yumurtlama sonrası yükseliyor zaten. Önemli olan devam etmesi ve hamilelik şüphesi uyandırması. Adet olunca sıfıra düşüyor belirtiler kayboluyor ama adet gelmezse devam ediyor.

Çok teşekkür ederim inşallah. Çok ağrım var karnımda bacaklarımda umudum yok gbi ama bekliyorum bakalm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar,

Sizin 2023de yazdığıniz bir statusda progesteron hormonunuzun 0larda oldugunu belirtmistiniz.
2023 ocak sanirim.
Benim de her seyim yolunda, hormon sonuclarim guzel, pcos da degilim.
Ama 2 ay once de simdi de ( DUPHASTON ICMEME RAGMEN ARTIK 2ci ay) progesteron degerim 1.
Tabii bole olunca da dollenme olmuyor.
Ben de mi klomene baslayim?
Yurtdışında yasiyorum. Ve yasadigim ulkenin saglik sektoru malesef berbat. O yuzden kendim basima care bulmaya calisiyorum.
Progesteron ilacini ise kendi memleketimden online gorusme sirasinda bi doktor yazmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…