• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ile gebe kalanlar yardımm..

Meraklanne70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
2
0
1
26
Bende pko var Dr 4 ay klomen ve duphostn kullanmamı söyledi ilaclar bittikten sonra gecikmem oldu ve lekelenmeler yaşadım doktoruma tekrar gittiğimde yumurtalar olumuş dedi ve femara verdi bugun ilk günüm 5 gün sb aksam içicem kasıklrımda hafiften ağrılar oluyor ama psikolojik bile olabilir o kadar cok araştırıyorum ki Rabbim isteyen herkese versin kullanıp gebe kalanlar cevp yazabilirimi...

Ben de pkosluyum iki aydir tedavi goruyorum. Ilk ay femarayla yumurtam buyudu ve catladi fakat gebelik olmadi. Bu ikinci kullanisim ve p.tesi progesteron testi yaptirdim yumurtam yine catlamis umarim bu sefer dollenme olur. Bu pkos hastaligi gercekten bela bi hastalik insallah guzel haberleri veririz bi an once
Bende pko var Dr 4 ay klomen ve duphostn kullanmamı söyledi ilaclar bittikten sonra gecikmem oldu ve lekelenmeler yaşadım doktoruma tekrar gittiğimde yumurtalar olumuş dedi ve femara verdi bugun ilk günüm 5 gün sb aksam içicem kasıklrımda hafiften ağrılar oluyor ama psikolojik bile olabilir o kadar cok araştırıyorum ki Rabbim isteyen herkese versin kullanıp gebe kalanlar cevp yazabilirimi...

Hayırlısı canım inşallah yarın randevum var bakalım ne söyleyecek doktorum. Gerçekten baa bela bir hastalık
Olumlu düşünelim olumlu olsun:) ilk adet olduğum gunden beri basimda surekli kilo aldirdi kilo aldikca hastalik ilerledi. Bebek isteyince once bi 30 kilo verdim ama yine olmadi. Femradan cok umutluyum

Back