Merhaba kızlar 2 senedir evliyim evliliğimin ortalama 8.ayından sonra korunmayı bıraktım. Regl düzensizliklerim vardı doktorum ilk etapta pikos diye bir takviye var onu verdi kullandım günde üç kez. Biraz düzenlenir gibi oldu sonra doktorum gittiği için doktor değiştirmek zorunda kaldım. O da bana alasitol toz takviye verdi, kullandım uzun süre. Yumurtalıklarım polikistik değilmiş ama meyilli olduğunu söyledi doktor. Sonrasında gebelik planladık her ay yumurtlamamı kontrol etti, geçtiğimiz mart ayına kadar doğal yolla olmasını bekledik. Mart ayında rahim filmi çektirdim temiz olduğunu söyledi. Alasitolu kullanmakta zorlandığım için inofolic combi hp ye geçiş yaptım ve matofin verdi. Düzenli iki ay kullandım. Nisan ayında 15 gün ara ile 2 kez kanamam oldu bunun üzerine doktor doğum kontrol hapı verdi. İkinci kanama regl değil ara kanama dedi. Rahim temizlenmesi için verdiğini söyledi. Regl olunca gel yumurtlama tedavisine başlayacağız dedi. 19 mayısta regl gördüm 20-24 Mayıs arası 5 gün femara kullandım. 25-27 Mayıs arası gonal-f kullandım günlük 75lik. 28inde kontrole gittim 2 yumurtam vardı 17 ve 16mm. Bir gün daha gonal f kullan yarın gel dedi. 29unda doktora gittiğimde 20,16 ve 18 mm 3 yumurta gördü ve çatlatma iğnesi vurdu. 29/30/31 üst üste değerlendirin sonra gün aşırı dedi. Bugün 5.gün oluyor biz 30u değerlendiremedik eşimin işinden dolayı. Yorumlarda okuduklarımdan sonra merakıma yenik düştüm hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım kafam çok karıştı ikisinde de çift çizgi var. Bilen yada yaşayan varsa bakabilir mi?