- 25 Nisan 2024
- 334
- 66
- 13
- 24
- Konu Sahibi merak dolu
-
Hamilelik oluştumuben kullandığım ay 5 güzel yumurtam oluştu.. etkili bir ilaç yani.
kullandığım ay değil ama sonraki ay oluştuHamilelik oluştumu
Tamam canım çok teşekkür ediyorumkullandığım ay değil ama sonraki ay oluştu
Sizde gebelik varmıÇatlatma iğnesi verecektir. Ben de kullandım bu ay güzel oluşmuştu yumurtalarım kullanın ihmal etmeyin sonra zaten size söyleyecektir doktorunuz
Kuzum iğneyi daha yeni vurdum inşallah olur diyelimSizde gebelik varmı
Bende de etki etmedi mesela geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da famera yine olmadı büyümedi yumurtalar inşallah sizde olurSizde gebelik varmı
İnşallah vardırKuzum iğneyi daha yeni vurdum inşallah olur diyelim
Benim yumurtalar normal zaman da büyüyor geçen ay sadece inofolic kullandım 19mm yumurtam vardı ama olmadı inşallah olur bu seferBende de etki etmedi mesela geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da famera yine olmadı büyümedi yumurtalar inşallah sizde olur
İnsallah olur ya fark ediyor iste bende olmamıştı o yüzden bu aydan da umudumu kestim canımBenim yumurtalar normal zaman da büyüyor geçen ay sadece inofolic kullandım 19mm yumurtam vardı ama olmadı inşallah olur bu sefer
Pcos mu var sizde deİnsallah olur ya fark ediyor iste bende olmamıştı o yüzden bu aydan da umudumu kestim canım
Doktor öyle bir görünüm yok dedi ama benim adetlerim hep bildim bileli düzensiz Nisan ayında bir kimyasal gecirdim sonrası da olmadı ama bence pcos başlangıcı var bendePcos mu var sizde de
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sabah ilaçları kullanmaya başladım femara dan mı bilmiyorum ama şuan baş dönmesi ve mide bulantısı var sende oldumu böyle bir durumDoktor öyle bir görünüm yok dedi ama benim adetlerim hep bildim bileli düzensiz Nisan ayında bir kimyasal gecirdim sonrası da olmadı ama bence pcos başlangıcı var bende
Yok bende öyle bir etki yapmadı hiç ilaç ya canmAnladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sabah ilaçları kullanmaya başladım femara dan mı bilmiyorum ama şuan baş dönmesi ve mide bulantısı var sende oldumu böyle bir durum
Tamam teşekkür ediyorumYok bende öyle bir etki yapmadı hiç ilaç ya canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?