• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara 2.5mg

merak dolu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
328
64
13
24
Doktorum bu ay femara verdi 5 gün kullanılması gerekiyormuş kullananlar varmı etkisini gördünüz mü aşılama da düşünüyor doktorum bu ay reglir 12.günü tekrar çağırdı aşılama mı yapılacak emin değilim yardımcı olurmusunuz

Çatlatma iğnesi verecektir. Ben de kullandım bu ay güzel oluşmuştu yumurtalarım kullanın ihmal etmeyin sonra zaten size söyleyecektir doktorunuz

Bende de etki etmedi mesela geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da famera yine olmadı büyümedi yumurtalar inşallah sizde olur
Benim yumurtalar normal zaman da büyüyor geçen ay sadece inofolic kullandım 19mm yumurtam vardı ama olmadı inşallah olur bu sefer🌸

Doktor öyle bir görünüm yok dedi ama benim adetlerim hep bildim bileli düzensiz Nisan ayında bir kimyasal gecirdim sonrası da olmadı ama bence pcos başlangıcı var bende
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sabah ilaçları kullanmaya başladım femara dan mı bilmiyorum ama şuan baş dönmesi ve mide bulantısı var sende oldumu böyle bir durum

Back