• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felç için

nilser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
annem kısmı felçli sol kolu ve bacağı tutmuyo dr lar geçici olduğunu söylüyolar fakat fizik hareketlerini yaparken bacağına ve koluna sürülebilcek kas güçlendirici veya kas açıcı bi yağ falan varmıdır ayrıca beyin damarlarını açıcı alternatif tıpta çare varmı bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

benim bilgdiğim ısırgan otu tohumunu az miktarlarda kaynatıp suyunu içmek ve felçli yere zeytin yağı sürmek, biraz da hastnın kendisi iyileşmeyi istiince Allah'ın da izniyle inşallah gelişme görülür, Rabbim acil şifalar versin a.s

slm canım,fizik hareketlerinin yanı sıra,el masajıda uygulayın tedavinin iyileşme sürecini hızlandırır,kan dolaşımını hızlandırıp lenf akışını sağlıyor,
birde yüz felci geçirenlere lifting önerilir,yüzdeki kırışıklıkları açıp gençleştirmeye yarayan cihaz,yüzdeki kasları harekete geçirip gerginlik sağladığı için,şuan daha gelişmiş aletler var,galvanik akım ve radyofrekansla yapılan cilt tedavileri vücut kaslarındada kullanılabilir

öncelikle geçmiş olsun benim de babam kısmı felç geçirmişti bir tanıdıgımız pelesenk yagı önerdi gerçekten çok işe yaradı. günde bir kez veya iki kez felç geçirilen kol ve bacagına sürüyorduk agrılarının hafifledigini söylüyordu. kas acıcı ancak ekzersizle mümkün yalnız felç geçiren insanlarda ekzersiz yaparken çok ağrı verir işte bu dedigim pelesenk yagı orada devreye giriyor zamanla agrılarında hafifleme oluyor a bu arada moralinizi bozmayın çünkü bu hastalıkların iyileşme süresi biraz uzun en az 2 sene alıyor ama gün den güne degişiklik oluyor ALLAH TEZ VAKİTTE ŞİFA VERSİN

allah şifa versin çok zor insan çare arıyor hasta olunca başımıza gelmeden anlayamıyoruz

Cnm çok geçmiş olsun. Ben 2-3 sene önce akapunktur tedavisine gidiyordum. O dönemlerde yaşlı bir amca da geliyordu tedaviye. Meğer bacakları felçliymiş ve akapunktur sayesinde yürümeye başlamış. Değneklerle yürüyordu ben gördüğümde. Bu konuda çok fazla bilgim yok ama belki faydası olur diye düşündüm ve yazayım dedim. Umarım en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur canım.

canlarım çok teşekkür ederim sağolun cevap yazdığınız için allah hepinizden razı olsun herkese acil şifalar inşallah

Back
X