Saç Rengi ve Saç Boyama Fekkai Saç Boyaları

canım yok sıyah hakıkaten guzel ama kahveyı kendımde sevemıorum onu anladım :))

buarada senın falcılar ıyıymıs bende edıneyım onlardan :))))))

Canım sen de saçını siyaha boyattıktan sonra bir tane grafite edinsene Solotica? Şöyle Megan gibi aklinialirimsmile

canım bende var :))) cor serisinin tum renkleri var ocre hariç :)))) ama ben gelemıorum valla bunalıorum :))

Aaaa foto isterim!!!! Deli kadın hahaha :)))) Ocreyi de alma zaten, senin kendi gözün ocre çünkü :))))

Son düzenleme:
aaaa nerden bildin balımmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

ya sacımııı neden actırdım neden kestırdım dıyorum bu sefer,ne dengesiz insanım ben ya kaydirigubbakcemile3

Canım renk gerçekten şahane olmuş bence...hem parlak olmuş hemde aynen kutudaki rengi elde etmişsin...
bu arada merak ettim canım, senin saçların çok mu kısa, resimde sanki ensende gibi gözüküyor? :smiley-cool:

canım belımdeyken kısacık kestırdım :)))

canımmm iyi yapmışsın 2 sene önce bende uzun saçlarımı küt kestirmiştim ama şimdi tekrar uzatıyorum :) kısa saçın yeri ayrı ama, çok rahat oluyor kesinlikle...

tatlım yeni boya siparişi de vermişsin onları da güle güle kullan...opuyorumnanaktan

canım ılla sıyah dıyorum hala,bu kez ay sonunda sıyahını deneyecegım :)

çok beğendim boyadığınız rengi tam bir kahverengi ve mükemmel duruyor, size de çok yakışmış.
fıyatı da uygun bence çünkü benim kuaförümde 110'a boyuyor .
bencerebilirsem ben de almak isterim :)

öncelikle tesekkur ederım :)

Şimdi amazondan almayı denedım,standart shipping ile.Çok guvenmıyorum esasında standart shippinge.Ama sansımı denemek istedim.Eger elime ulasırsa sag selamet shippingi cok daha uygun olacak.Buradan mutlaka paylasırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…