• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fekkai Saç Boyaları

canım tesekkur ederım,kutudakı gıbı oldu en azından ona cok sevındım balım

saçın daha koyu olsaydı bakalım aynı renk tutabilcekmiydi :D saç tabanın açıktı sonuçta bu yüzden bunu loreal bile yapardı bence ama renk süpermiş

saçın daha koyu olsaydı bakalım aynı renk tutabilcekmiydi :D saç tabanın açıktı sonuçta bu yüzden bunu loreal bile yapardı bence ama renk süpermiş

Ben açık rengi kapatmak zor bir şey diye biliyordum :uhm: Hatta altta açık renk varsa istenilen ton daha zor tutar diye de biliyordum :uhm:

Canım baleyajlı saçınla siyah saçını kıyasladığımızda açık ara siyah öndeydi. Yarın bu renkle siyahı kıyaslayalım boshayallersmile
tamam canım,oyle yapalım

Ben açık rengi kapatmak zor bir şey diye biliyordum :uhm: Hatta altta açık renk varsa istenilen ton daha zor tutar diye de biliyordum :uhm:

evet bencede,bende boyle dusunuyorum.genelde boyaların asıl amacı beyazları ve grileri kapatmak oldugu ıcın

süper olmuş ben beğendimmmmmm sarı saçı güzel kapamış akma yapmazsa süper ötesi olur bence :))))

renk çok parlakkk çok hoş
diğer renkler nasıl acaba boshayallersmileboshayallersmile

kızlarrrrrrrrrrr amazondan ıkı tane fekkai daha aldım,shippinge 31 dolar verdım.Ikı boya totalde bana 130 tl ye mal oldu,daha karlı cıktım bu kez

Oncelikle sunu soylemelıyım bu boya farklı...rengi cok yogun ve inanılmaz parlak..dünden beri herkes sacıma ne surdugumu soruyor parlatmak için..

kokmuyor,kafa derinizde kalıntı bırakmıyor ve kafayı kasındırmıyor..

aaaa nerden bildin balımmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

ya sacımııı neden actırdım neden kestırdım dıyorum bu sefer,ne dengesiz insanım ben ya kaydirigubbakcemile3

aaaa nerden bildin balımmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

ya sacımııı neden actırdım neden kestırdım dıyorum bu sefer,ne dengesiz insanım ben ya kaydirigubbakcemile3

Canım falcılara gide gele yeni arkadaşlar edindim, onlar söyledi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Saçının kesimi gayet güzel. Ayrıca kökü sende, istersen yine uzatırsın... Açık rengi de deneyip görmüş oldun işte. Aklında kalmaz. Senin rengin siyah ya da siyaha yakın koyu renkler canım... Çok seksi oluyor sana :))

Son düzenleme:
canım yok sıyah hakıkaten guzel ama kahveyı kendımde sevemıorum onu anladım :))

buarada senın falcılar ıyıymıs bende edıneyım onlardan :))))))

Back