Saç Rengi ve Saç Boyama Fekkai Saç Boyaları

Livcim bende cok umutlandım,umarım hayalkırıklıgına ugramam.
Elbette koyacagım,fikir alacagım ,yorum alacagım balım olumunekankayizsmile

takıntılı manyahhhhhhhhhhh :)
sana kızıyorum ama taktığım şeyi eninde sonunda bende alırım .
en basitinden kırmızı converse alcadım ablam bi sürü kırmızın var alma dedi
3 defa engelledi ama taktım ya sonunda gittim aldım gizli gizli :)

tüm mesajları okudum sonuna geldiğimde resim görme umuduyla... Donut boya nasıl oldu? Resim eklermisin?

Son düzenleme:
tüm mesajları okudum sonuna geldiğimde resim görme umuduyla... Donut boya nasıl oldu? Resim eklermisin?

Gördüğüm an ahanda bu dedim donutcum bayıldım yawww merakla bekliomkaydirigubbakcemile2:hulya:

kızlar 27 sinde amerikadan cıkmıs paketim,bekliyorum halen.boyayayım hemen koyacagım,fikirleriniz alacagım

Donutım bu tam senin rengin.... Bence feci yakışacak. Gelse artık yaaa....

ay ınsallah bir tanem..ay deme deme ne olur ben senın rengine hastayım zaten...

Ben de 8N ve 10N kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

boyam geldı kızlarrrrrrrr,kocaman bir kutusu var.Lorealin kutusunun uc katı gibi.İçinde fırcası,boya kapı,boya oncesı koruması ve boya sonrası koruması var kızlar.Boyayınca hemen paylasacgım

Bende merak ettim. inşallah kutudaki gibi olur rengi.

ve sonucccccccccccccccc,sacımdaki balyajlar tabıkı aralarda acıklı koyulu tonlarına olusmasına neden oldu.Bunun dısında aynen kutudaki rengi elde ettim,cok mutluyummmmmm :)))

Vaooouuuvvvv çok başarılı!!! delikafadulden

Sarı röfleler arada gölge efekti vermiş gibi, ama baya iyi kapatmış canım ya... Hatta o gölge efektleriyle daha güzel olmuş bence :)))

Nasıl desem, çok klas bir renk olmuş bu ya aklinialirimsmile
Ve hakikaten boya paranın hakkını vermiş. Ben ilk defa fotodakiyle bu kadar birebir tutan bir boya görüyorum.alkisalkisalkis
Arkadaşlarım falan alıyorlar mesela. Bir boya kutusunun üstündeki renge, bir onların kafalarına bakıyorum, fark dünya kadar oluyor kaydirigubbakcemile3

canım evet gercekten rengi aynı oldu,ama o ton farkları maalesef balyajlarımdan dolayı olustu :)))

ama genel olarak cok memnun kaldım balım,begenmene gercekten sevındım.

canım evet gercekten rengi aynı oldu,ama o ton farkları maalesef balyajlarımdan dolayı olustu :)))

ama genel olarak cok memnun kaldım balım,begenmene gercekten sevındım.

Canım o ton farklılıkları hoş geçişler şeklinde olmuş, öyle aman aman belli de olmuyor. Bu ton baleyajlıdan çok daha hoş olmuştur sende eminim... Çok hoş ve gerçekten doğal görünüyor... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…