- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
hayırlı geceler kızlar,canım ifade edemeyeceğim derecede çok sıkkın.sizlerin görüşünü almak istiyorum,hemen konuya giricem.erkek arkadaşımla türkiyenin en uç şehrinde ben ,diğer uç şehrinde o yaşıyoruz.ben görev yerime atandıktan sonra çalışma hayatı başlayınca her ay yanına gitmeye çalışırım fırsat buldukça. türkiyenin en ücra terör bölgesi olan bi cehennemde hayatımı kazanmaya çalışıyorum.erkek arkadaşım ise istanbulda. her ay onu görmeye gitmeye çalışıyorum işimi gücümü sadece cumartesi pazar bile olsa askıya alıp..kazancım ise allaha şükür bölgeninde çok ücra bi yer olmasının da etkisiyle gayet iyi.ben de kazandığım parayı geleceğime yatırım yapmak için biriktiriyorum.ne de olsa artık 26 yaşına geldim.çok fazla savurmamaya dikkat ediyorum.hoş zaten burada gidilecek bi kafe bile olmadığından çok harcanmıyo istesemde..bi tek uçak bileti ve otobüs taksi vs için her ay hatırı sayılır bi para harcıyorum sevgilim için. bir de ögrenci kardeşime yardım ediyorum.bu ay sonu gene yanına gitmeyi planlıyordum.daha doğrusu planlıyorduk..ama benm son zamanlarda çalıştığım yerin kirası harcamaları ve oturduğm yerin kirası nedeniyle harcamalarım arttı. aksi gibi devletimizin gider ödemesi adı altında bize ödediği miktar ise yarı yarıya düştü.yani maaşımda 1500 lira kadar bi azalma oldu..her neyse..bu akşam gelip gelemeyeceğim hakkında mesajlaşırken ben dedim ki :yanına gelmek istiyorum ama bu sefer biraz bilet miktarı konusunda senin de brz yardımcı olman lazım.yazın malumunuz biletler oldukça pahalı oluyo.vay sen misin bunu söyleyen! ben ne ekadar maddşyatçıymışım megerse...o benm için zamanında borca bile girmiş ben ise var olan parayı harcamaya korkuyormuşum. bi de en son ne dedi biliyormusunuz:madem öyle gelme özlem o zaman ben yatıyorum ii geceler dedi ve uyudu.. o kadar zoruma gitti ki kızlar maddi sebepten bana gelme demesi..değerim bu kadarmış megerse dedim saatlerce agladım o horul horul uyuyordu ben aglarken... yazıklar olsun ya..ben ögrenci iken son kuruşumu ona gelmek için bilet parası yaptığım günler oldu..o babasının borçlarını öderken hiç gocunmadı da benm için bu tutumda yaklaştı ben suçlumuyum şimdi ???? ben mi çok bencilim yoksa offffffff .....