• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fedakarlığın karşılığı gözyaşı..

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
hayırlı geceler kızlar,canım ifade edemeyeceğim derecede çok sıkkın.sizlerin görüşünü almak istiyorum,hemen konuya giricem.erkek arkadaşımla türkiyenin en uç şehrinde ben ,diğer uç şehrinde o yaşıyoruz.ben görev yerime atandıktan sonra çalışma hayatı başlayınca her ay yanına gitmeye çalışırım fırsat buldukça. türkiyenin en ücra terör bölgesi olan bi cehennemde hayatımı kazanmaya çalışıyorum.erkek arkadaşım ise istanbulda. her ay onu görmeye gitmeye çalışıyorum işimi gücümü sadece cumartesi pazar bile olsa askıya alıp..kazancım ise allaha şükür bölgeninde çok ücra bi yer olmasının da etkisiyle gayet iyi.ben de kazandığım parayı geleceğime yatırım yapmak için biriktiriyorum.ne de olsa artık 26 yaşına geldim.çok fazla savurmamaya dikkat ediyorum.hoş zaten burada gidilecek bi kafe bile olmadığından çok harcanmıyo istesemde..bi tek uçak bileti ve otobüs taksi vs için her ay hatırı sayılır bi para harcıyorum sevgilim için. bir de ögrenci kardeşime yardım ediyorum.bu ay sonu gene yanına gitmeyi planlıyordum.daha doğrusu planlıyorduk..ama benm son zamanlarda çalıştığım yerin kirası harcamaları ve oturduğm yerin kirası nedeniyle harcamalarım arttı. aksi gibi devletimizin gider ödemesi adı altında bize ödediği miktar ise yarı yarıya düştü.yani maaşımda 1500 lira kadar bi azalma oldu..her neyse..bu akşam gelip gelemeyeceğim hakkında mesajlaşırken ben dedim ki :yanına gelmek istiyorum ama bu sefer biraz bilet miktarı konusunda senin de brz yardımcı olman lazım.yazın malumunuz biletler oldukça pahalı oluyo.vay sen misin bunu söyleyen! ben ne ekadar maddşyatçıymışım megerse...o benm için zamanında borca bile girmiş ben ise var olan parayı harcamaya korkuyormuşum. bi de en son ne dedi biliyormusunuz:madem öyle gelme özlem o zaman ben yatıyorum ii geceler dedi ve uyudu.. o kadar zoruma gitti ki kızlar maddi sebepten bana gelme demesi..değerim bu kadarmış megerse dedim saatlerce agladım o horul horul uyuyordu ben aglarken... yazıklar olsun ya..ben ögrenci iken son kuruşumu ona gelmek için bilet parası yaptığım günler oldu..o babasının borçlarını öderken hiç gocunmadı da benm için bu tutumda yaklaştı:5: ben suçlumuyum şimdi ???? ben mi çok bencilim yoksa :50: offffffff :14:.....

ayıp etmiş sevgiliniz ama acaba canı sıkkın filan olabilirmi tepkisi ani ve düşünmeden verilmiş gibi geldi bana belki o an sinirini sizden çıkarmıştır

Hep böyle olur zaten ya.Kelin ilacı olsa kendi başına sürer,onun için sana yardımcı olamaycağım kusura bakma:5:

off bu erkeklerin ben şimdi bişey dicemde kendimi zor tutuyorum

Zaten biz ağlarken onlar anca uyur duygusuzlar yaa:47:

şuan acayip gıcık oldum yaa bu erkeklerın coğu nekdar pinti yaa ustune bıde seni suçlu yapmıs tamam belkı senden dusuk maas alıyo oldugundan senın bı sure snra para ıcın cımrılık yaptıgını düsünmüs olabılır ama bunu sölemesı cok yanlış sonucta hep sen gıtmıssın tamam canım hallederız tabıkıde demelıydı erkeklerıı alıstrmıycaksın yerı geldıgınde cok yüzsüzleşiyorlar

Son düzenleme:
ewt işin doğrusu o benm yarım kadar bile almıyo,tamam belki haklıdr da istanbul gibi yerde yetmiyodr kendine haklıdr ama kızlar o sıkıntılarına zamanında babasının kendi keyfi için aldığı arabanın parasını ses etmeden bu ödedi biliyor musunuz..şimdi de o hayırlı baba sevgilimn erkek kardeşine basmış azarı kovmuş evden .abisi olacak sevgilim de bekar evine almış kardeşceğizi üstelik bi de onu dershaneye göndercekmiş.yıllık 3 bin lira..ailesine bu kadar fedakarlık yapan kişi benm için bi defalığa mahsus fedakarlığa girişmedi..ben sizce napmalıyım şimdi ki..gerçekten çok üzüldüm ya çok fazla üzüldüm anlatılmaz ki bu.......

o kardeşinin de evine yerleşmesine gıcık oldum zaten. gidince onda kalıyordum.bi de o mu olacak evde yani.bunu söledim ters olur ilerde ciddi olaylara girişince ailene söylerse hiç ii olmaz dedim.haklısın sen gelcein zamanlar babamlara yollarım onu vs dedi atlattı beni..hiç istemiyordum o çocugn gelmesini o geldi geleli beni doğru düzgün aramaz oldu mesaj bile az atıyor..başka arkadaşları da geliyor.hafta sonları 3-5 erkek gezip duruyolar.ister istemez huysuzlaşıyorum kavga çıkartıyorum bu ilgisizliğe..sonra gene her zamanki gibi üzülüp aglayan ben...:5:

ewt işin doğrusu o benm yarım kadar bile almıyo,tamam belki haklıdr da istanbul gibi yerde yetmiyodr kendine haklıdr ama kızlar o sıkıntılarına zamanında babasının kendi keyfi için aldığı arabanın parasını ses etmeden bu ödedi biliyor musunuz..şimdi de o hayırlı baba sevgilimn erkek kardeşine basmış azarı kovmuş evden .abisi olacak sevgilim de bekar evine almış kardeşceğizi üstelik bi de onu dershaneye göndercekmiş.yıllık 3 bin lira..ailesine bu kadar fedakarlık yapan kişi benm için bi defalığa mahsus fedakarlığa girişmedi..ben sizce napmalıyım şimdi ki..gerçekten çok üzüldüm ya çok fazla üzüldüm anlatılmaz ki bu.......

başlık tam uymuş durumuna, fedakarlık yapmışsın anlamamış, tamam maddi açıdan zorda olabilir ama bunu düzgünce belirtebilirdi, bence tepkini koy soğuk davran kendin parayı ayarlayıp gitmeyi falan düşünme sakın şimdi. hatasını anlasın

ben olsam barışırım arasın konuş normal bir şekilde arayı dzelt ve onu dene. gitme gelecem de deme şuraya buraya harcadım aileme gönderdim v.s bul bir neden param yok de. bakalım ne yapacak yanına gitmen için çaba sarfedecek mi görmş olursun. ama bize sonucu yaz mutlaka:26:

böyle sevgiliye çok şey denir de neyse...
Ben bile üzüldüm, canım sıkıldı :(
bence arama sorma,gitme yani ben olsam gitmezdim.:2:
Neden o gelmiyor da her ay siz gidiyorsunuz?:50:
Bide canı falan bişiye mi sıkkındı ki. :26:
öyle bile olsa size bunu söylemeye hakkı yoktu.
Siz o kadar yolu gidiyorsunuz. Söylediği söze bak.
Bırakın ne hali varsa görsün!
Bir bayanın gururunu kırmaktan daha bencilce birşey olamaz.
Kendini düşünsün anca!
Kimsede kimsenin ahı kalmaz merak etme.:79:
Hayırlısı hakkında. Sıkma canını. Bu arada öğretmen misin?

Son düzenleme:
ailemin benden hiç para istemediğini biliyo,aileme yolladım desem inanır mı acaba ?

canım acil bişey olmuştur sen zorla göndermişsindir olamaz mı?
dene bakalım çaba gösterip de seni kazanmaya çalışırsa ne ala, yoksa gözden uzak gönülden ırak olup olmadığını anlarsın bitirirsen de için acımaz değil mi?

canım acil bişey olmuştur sen zorla göndermişsindir olamaz mı?
dene bakalım çaba gösterip de seni kazanmaya çalışırsa ne ala, yoksa gözden uzak gönülden ırak olup olmadığını anlarsın bitirirsen de için acımaz değil mi?

3 sene oldu..ciddi şeyler vardı kafamızda..o yuzden bu kadar kahroluyorum ya...

o sana yardım etmediği sürece sende onu görmeye gitme madem parasal konuyu bu kadar büyütüp seni üzüyosa onun sana fedakarlık etmesini bekle.3 yıl gibi uzun bi süredir beraberseniz insan laf edecene yardım eder biraz...siz yardım ederken fedakarlık ederken iyi beyefendiye, bi laf edince kötü oluyosunuz çok ayıp gerçekten yaptığı..

siz rahata alıştırmıssınız..adam suya sabuna dokunmadan sevgili sahibi olmuş..tamam kadınların maddi olarak erkekten çok beklentisi olması ters olabilir ama bu kadarda tek taraftan beklenmezki.. bir kerede sen gel deyin bakalım..

canım ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum
ancak ileride daha fazla üzülmemek icin kendini zor da olsa frenlemelisin..
neden her ay sen gidiyorsun?maddi durumu senin kadar iyi olmayabilir ama bırak senin icin fedakarlık yapsın..bir seylerden kısıp yanına gelsin.gerektiginde ve istediginde bunu yapabildigini;kardesi ve ailesi için yaptığı harcamalardan anlayabilirsin.eğer seni de tıpkı onları sevdiği gibi seviyorsa çabalayacaktır.
bir erkek olarak biriktirdigin parandan harcamamanla ilgili yorum yapması çok çirkin.sadece erkek arkadaşın üstelik.yani müşterek bir hayatınız yok.gerek ki kendisi bazı aylarda senin biletini almayı teklif etmeli..sen her ay hem maddi olarak fedakarlık yapıyorsun,hem yoruluyorsun,hem zamanını harcıyorsun.peki o ne yapıyor?
fedakarlıkların çoksa pişmanlıkların da çok olur...
ve bence artık ne kadar maaş aldığını ve ne kadar birikmiş paran olduğunu söyleme..onu ilgilendirmez..çok saçma..
bir şey uydur.ailene ev aldığın gibi mesela..her ay onun için ödeme yaptığını söyle..

Son düzenleme:
Back