Merhaba arkadaşlar. Kafama taktığım bir konu var ve bunu içimde aşamıyorum.Ben okb hastasiyim bundan dolayıda çok takıyor olabilirim.Ben 10 yıllık evliyim. Evlenirken eşim ve ben ailelerimizden biraz uzak bir ilçeden ev alıp oturduk.Haftasonlari hep ailemizin yanındaydık. Kayinvalidem ben nisanliyken vefat etti kayinpederimde 2017 yılında.Kayinpederim ölmeden önce hep derdi oturdugum ev sizin diye. Geleyim asıl konuya görümcem de bayramlarda falan kayınpederin evinde kalırdı, öldükten sonrada kalmaya devam etti sadece bayramlarda değil arasira kafaları estikçe devam ettiler. Şimdi biz bu kayınpederin evine tadilat yapmaya başladık eşimde kimseye sormadan başladı kırıp dökmeye ama görümce biraz sürat asar gibi oldu eskiden sürekli beni arayıp soran kişi yok artık. Eşim gidip konuştu abla ben orasını tadilat yapıyorum ama sende kalırsın başımın üstünde yerin var diye.Oda tabii eve tadilat yaparsın orası seni hakkin falan demiş ama gelin görünki benim içim hiç rahat değil belki ben büyütüyorum.Daha detaylı anlatmak isterim ama yazı çok uzun olur.Bu arada tadilat yaptığımız eve taşınmayacağım sadece yazlari ve hafta sonu kalmak için düzeltiyoruz ve evin üst katında 2 eltimin evleride var.