Orası öyle tabi ama dikkat etmek istiyorum çok çabuk kilo alan bir yapım var birde. Aşırı gaz oluyor şişiyorum resmenSizin çok bi kilonuz yok bence 170 miş boy benim 160 boy 66 kiloyla kaldım sonra bulantılardan 60 a düştüm.. bulantı kusmadan yemek yemeyi su içmeyi özlüyor insan
Allah sağlık versin kilolar verilir
merhaba. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Kac kalorilik bir diyet veriyorlar? Hamile degilim, normal diyet yapiyorum da ne kadar fark var merak ettimbende kilolu hamile kaldım, doktorum diyetisyene yönlendirdi. gebelik şekeri oluşmasın diye önlem alalım dedi. 11. haftamdayım 4 kilo verdim, 16. haftaya kadar da kilo verebilirmişim bebeğe bir zararı yokmuş.
Boyunuz ve kilonuz kaçtı acaba sizibende kilolu hamile kaldım, doktorum diyetisyene yönlendirdi. gebelik şekeri oluşmasın diye önlem alalım dedi. 11. haftamdayım 4 kilo verdim, 16. haftaya kadar da kilo verebilirmişim bebeğe bir zararı yokmuş.
Selam canım ben 80 kg ile hamile kaldım 81.4 oldum şu an ama kendimi 100 kg gibi hissediyorum:) geçen hafta diyetisyene gittim resmen zayıflamak için diyet listesi verdi gibi hissettim, bebeği besleyecek doğru dürüst bi şey yok gibi ama önemli olan senin sağlığın bebek senden nasılsa beslenir dedi, ailedeki herkes çok kızdı diyete başlıyorum diye, canın ne istiyorsa ye diyorlar ama biliyorum ki ne kadar çok kilo alırsam Doğum o kadar zor olacak ama diyet de pek içime sinmedi ne yapsam ben de bilemedimmerhaba arkadaşlar
Burda fazla kilo ile hamile kalıp hamilelik süresini nasıl az kiloyla bitirmiş olan arkadaşlardab tavsiye almayı istiyorum. boyum 170 kilom 76.5 . Şuan 6 haftalık hamileyim ama 1.5 kilo almış gözüküyorum. Abıt cuburda yemiyorum. Ne yapmam gerek tavsiye alırsam iyi olur
1800 kalorilik diyet yapıyorummerhaba. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Kac kalorilik bir diyet veriyorlar? Hamile degilim, normal diyet yapiyorum da ne kadar fark var merak ettim
1.73 boyum 85 le diyete başladımBoyunuz ve kilonuz kaçtı acaba sizi
tesekkur ederim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim1800 kalorilik diyet yapıyorum
kaç kg ile doğuma girdiniz merak ettimde diyetisyenin faydası oldumu acaba :)1.73 boyum 85 le diyete başladım
85’le hamile kaldım 95 ile doğuma girdim. diyetisyen sayesinde dengeli beslenmeyi öğrendim. bebiş 3700 doğdukaç kg ile doğuma girdiniz merak ettimde diyetisyenin faydası oldumu acaba :)
masallah valla size 10 kg almışsıınız sadecee ne güzellll85’le hamile kaldım 95 ile doğuma girdim. diyetisyen sayesinde dengeli beslenmeyi öğrendim. bebiş 3700 doğduve doğumdan on gün sonra 85’e inmiştim, şimdi 74-75 kiloyum. tavsiye ederim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?