Fazla Islanma

lavenderbrown

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
598
1.626
merhaba KK,
soruyu arkadaşım adına iletiyorum yardımlarınızı bekliyor.
“ ilişki sırasında fazla ıslanma problemi yaşıyoruz. daha doğrusu eşim ejekülasyon olmadan ereksiyon kaybediyor ve sebep olarak benim fazla ıslanmam ve vajinamın genişlemesi olduğunu söylüyor. henüz doğum yapmadım 1 yıllık evliyim. kegel egzersizleri yapıyorum. eşim ürolojiye gitti fakat bir sorun olmadığını psikoloğa görünmesini söyledi doktor. aşırı ıslanmayı azaltacak önerileriniz var mıdır ?”

Aşırı ıslanma erksiyon kaybına sebep olmaz, erken boşalma dese anlarım çünkü ıslaklık boşalmayı hızlandırır. Çok sıkıntı yarattığını iddia ediyorsa arada kurulayın yanınızda peçete bulundurup ama eşiniz psikoloğa gitsin, hiç doğum yapmamış ve kegel egzersizi yapan bir kadının vajinası geniş olamaz, ayrıca ıslanmanın azalması kadının alacağı zevki de azaltır

On sevişmeyi çok uzun tutuyoraniz belki islanma ondan daha çabuk ve çok oluyordur , ön sevişme süresini azalattin

Aşırı ıslanma hissiyatı azaltır erken boşalma sebep olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…