12. Haftaya kadar kullandım. 31. Haftadayım şuananaldim canim bende korktum fazlasi zarar diye ben yanlişlikta kyalandim canim sen kaçinci ay kadar kuladin şimdi kaçinci aydasin içim rahatladi biraz
anladim canim çok sağol içim rahtladihic hatirlamiyorum kac mg di ama endise etme fazlasi vucutta depolanmiyor atiliyor zaten
kaç mg di canim?12. Haftaya kadar kullandım. 31. Haftadayım şuan
Folbiol 5mganladim canim çok sağol içim rahtladi
çok tşk edarim canim enşalahSuda eriyen vitaminlerin fazlası vücuttan atılır. Yağda eritenler tehlikeli. Onlar vücutta depolanıyor. Korkmayın birşey olmaz.
Aynen hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk üç ayında kullan dediyani şuan hamile değisin yani dedi hamile olursanda kulan
anladim canim evt erkenden biraktim ama bir arkadaş burdan dçyor doktorum kendisi folibol 5mg vermişti riskli olsa doktor verirmi?Yüksek dozlarda folik asit otizme neden oluyor demişti aile hekimim ama çok uzun süre kullanmamışsın birde hamilelikten haberin yokken yani günün geçmeden ictigin ilaçlar zarar vermiyor ya hep ya hiç.kurali geçerli
Bilemiycem canım bi araştır ve dr una da sor istersenanladim canim evt erkenden biraktim ama bir arkadaş burdan dçyor doktorum kendisi folibol 5mg vermişti riskli olsa doktor verirmi?
canim yuksek dozac kulandim 5mg ondan fazlasi zararli diyorlerDoktor önerdiyse kullanın ki bebekten 3 ay önce başlatıyorlar ve 3aylık olana kadar da kullanın diyorlar.neden bu kadar panik yaptınız
Neye göre kime göre yüksek.Benim doktorum prof.hemde riskli gebelik uzmanı.bana folbiol veriyor çocuktan 3 ay önce iç hatta hamile kalıncada 3.ayına kadar iç diyor.folikasit vücutta birikmez.Lütfen önce bi doktora danışın.o size uygun olanını verir.folik asit bebeğin gelişimi için çok çok faydalı.beyin gelişimi için önemli.yarın bi doktora gidin.canim yuksek dozac kulandim 5mg ondan fazlasi zararli diyorler
anladim canim ben bilmiyordum sonradan oğrendim 5mg fazla dozac int yaziliyor madem senin doktorunda vermişk riskli değimiş demek gidecem doktoruma tekrar sorCam çok sağolunNeye göre kime göre yüksek.Benim doktorum prof.hemde riskli gebelik uzmanı.bana folbiol veriyor çocuktan 3 ay önce iç hatta hamile kalıncada 3.ayına kadar iç diyor.folikasit vücutta birikmez.Lütfen önce bi doktora danışın.o size uygun olanını verir.folik asit bebeğin gelişimi için çok çok faydalı.beyin gelişimi için önemli.yarın bi doktora gidin.
Ben 2 aydir kullanıyorum. Şuan 7+5 aldırmak istiyor eşim . Bununla ilgili yapılmış çok fazla istatistikler varanaldim canim bende korktum fazlasi zarar diye ben yanlişlikta kyalandim canim sen kaçinci ay kadar kuladin şimdi kaçinci aydasin içim rahatladi biraz
Neden aldırmak istiyor?Ben 2 aydir kullanıyorum. Şuan 7+5 aldırmak istiyor eşim . Bununla ilgili yapılmış çok fazla istatistikler var
12 kat fazla folik var kullandığım hafta otizm yapıyor cocuklardaNeden aldırmak istiyor?
o kadar kesin bir bilgi yok. Çocuğunuz otistik olacak diyemeyiz. Hiç folik asit almayıp nöral tubal defekt oluşmadan çocuk doğuran bir sürü kadın var. Hem siz daha gebeliğin başındasınız. Normal doza geçiş yapmışsınızdır. Folbiol sgk nın karşıladıpı bir ilaç. Devlet hastanelerinde onu yazıyorlar genelde.12 kat fazla folik var kullandığım hafta otizm yapıyor cocuklarda