Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisi olan yokmu arkadaşiarben 8 haftalik hamilayim 4 haftadan biri belamadan 5mg folik asit kulaniyorum bebeğmi bir zarari olmuşmu lutfen çok endişaliyim cvb veren her kesi çok tşk edarim
neden kimsi cvb yazmiyorben 8 haftalik hamilayim 4 haftadan biri belamadan 5mg folik asit kulaniyorum bebeğmi bir zarari olmuşmu lutfen çok endişaliyim cvb veren her kesi çok tşk edarim
folik asidin fazlasi vucuttan atilir zarari olmazben 8 haftalik hamilayim 4 haftadan biri belamadan 5mg folik asit kulaniyorum bebeğmi bir zarari olmuşmu lutfen çok endişaliyim cvb veren her kesi çok tşk edarim
analdim canim bende korktum fazlasi zarar diye ben yanlişlikta kyalandim canim sen kaçinci ay kadar kuladin şimdi kaçinci aydasin içim rahatladi birazBenim doktorum da en başından folbiol başlattı tüp bebek profesoruydu 5mg kullandım. Fazlası atılır diye biliyorum bende neden riske atsın doktor
evt onun gibi 5 mg ama yaklaşik 3 hafta kadar kulandim bitaktim şimdi ama yen korkiyorum dDr unuz o şekilde önermedi mi? Folbiol kullanıyorsunuz sanırım. Günde 5 mg biraz fazla. 400 mikrogramlık günlük dozun yeterli olduğu söyleniyor.
evt biraktim hemen yaklaşik 3 hafta kadar kulandim acaba fazla zarari olmuşmu? bazilari folibol doktor yaziyor oda 5mg yani zarari olsa yazarmiNormali 400 Mg canım Bi keresinde çok folik asit in otizm e sebep olduğunu duydum ama bir etkisi olduğunu sanmıyorum gebeliğin çok başındasın hemen o ilacı bırakıp 400 Mg olan ilaç kullanırsınız tedirgin olmayın gebelikte böyle stres iyi değil
inşalah bir zarari olmamiştir zatan yaklaşik 3 hafta kylandim bşraktimfolik asidin fazlasi vucuttan atilir zarari olmaz
Ben kendimde 2 ay önceden kullanmaya başladım şuanda da kullanıyorum hamilelik bekliyorum bata göre bir haftam var banada aile hekimi verdi inşaAllah bir sıkıntı olmaz folbiol 5 mginşalah bir zarari olmamiştir zatan yaklaşik 3 hafta kylandim bşraktim
yani şuan hamile değisin yani dedi hamile olursanda kulanBen kendimde 2 ay önceden kullanmaya başladım şuanda da kullanıyorum hamilelik bekliyorum bata göre bir haftam var banada aile hekimi verdi inşaAllah bir sıkıntı olmaz folbiol 5 mg
kullandigin ilactan emin olamiyorsan baska bir folik aside gecebilirsin eczaci da sana yardimci olacaktir. Ben folidays kullanmistim 12. haftaya kadarinşalah bir zarari olmamiştir zatan yaklaşik 3 hafta kylandim bşraktim
biraktim canim fazla dozac diye baikasina geçtim ama korktum bir zarari olmuşmu diye seninki kaç mg folik asit?kullandigin ilactan emin olamiyorsan baska bir folik aside gecebilirsin eczaci da sana yardimci olacaktir. Ben folidays kullanmistim 12. haftaya kadar
anladim canim bende bilamadan kulandim yani eger zarari olduysa tup bebkte kulamilmazmiş?12. haftaya kadar 800mg sonrasinda emzirikende 400mg kullaniyoruz Almanyada. 5 mg daha cok folik asit eksikligi varsa kullanilir birde tup bebek tedaviainde kullanildigini duydum. Fazlasi idrarla atiliyormus
hic hatirlamiyorum kac mg di ama endise etme fazlasi vucutta depolanmiyor atiliyor zatenbiraktim canim fazla dozac diye baikasina geçtim ama korktum bir zarari olmuşmu diye seninki kaç mg folik asit?