• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk fazla dalgalı saça boncuk saç olur mu?

Egerian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
2.614
7
116
saçlarım dalgalı ama kabarık bi şekilde.. köpük yada jöle kullandığım zamanlar bukleler belirginleşiyor ama saçlarımı hata sonucu kestirdim..:14: düzleştirmediğim zamanlarda omzuma geliyor.. halbuki ben uzatmak için ne emekler vermiştim saçlarıma şimdi boncuk saç taktırmak istiyorum hafif dalgalı kabarmayacak şekilde.. ama saçlarım kabarık olduğu için sürekli düzleştirmek zorunda kalıcam yada uzayıncaya kadar toplamak zorunda kalıcam.. biraz uzun anlattım kafanız karışmış olabilir ama benim saçlarıma boncuk saç olur mu acaba bilginizi alsam :2:

kaynak yerine çıtçıtı düşün derim..ben de saçlarım kısayken istiyordum..kuaförüme gelen bir bayanda vardı ve bakma şansım oldu..o an vazgeçtim..saçının sadece alt kısımlarına yaptırırsan gözükmez ama tamamına düşünüyorsan bütün o boncuklar gözüküyor..ve çok iğrenç bir görüntü..kafanda bir sürü böcek var gibi..ayrıcaa o kadını birkaç ay sonra tekrar gördüm akşam saçları açık yatmış o saç öyle bir karışmıştı ki..saatlerce krem yaptılar taradılar..en son yola yola hatta makasla kese kese düğümlerden kurtardılar kadını..bunlar şahit olduklarım..forumlardan okuduğum kadarıyla da kaynakları çıkartırken çok saç kopuyormuş elinde olandan da oluyormuşsun..çıtçıt al derim..vaktin kısıtlı olur saçını düzleştiremeyecek olursun doğal halinle çıkarsın..vaktin olduğunda zaten problem yok..

ilk olarak cevabın için teşekkür ederim :69: ben sadece alt kısımları için istiyorum aslında boncuk olarak taktırmayı düşünüyordum.. saçımla aynı renkte boncuk taktırayım dedim bakım falan yapıyorum sürekli saçlarıma.. ama dalgalı olunca acaba yaptırmasam mı diye düşündüm.. çıt çıtı da düşündüm ama kendi saçım gibi olsun istiyorum kafamdan çıkartıp takmiyim kendimin gibi olması açısından.. kendi saçlarımı hiç sevmiyorum uzun olsa dalgalı kullanıcam ama kısa olunca bonus oluyo kafam :9: çok kararsız kaldım

o zahmete katlanırım diyorsan eğer dalgalı da yaptırabilirsin benim gördüğüm dalgalıydı mesela..kendi saçından farksızdı kadının ama uğraşması...

evet uğraşması baya meşakatli olucak.. aslına bi saça 500 tl vermekte biraz mantıksız geliyo bana 200 tane takıcam 5oo tl dei kuaförüm ya beni kazıklamaya çalışıyo yada cidden pahalı

fiyatları bilmiyorum ama ne olursa olsun fazla yani..çıtçıt al bence..hem daha ucuz hem daha pratik hem de iyi takarsan kimse anlayamaz..

evet çıt çıta karar kıldım daha mantıklı geldi fiyat konusunda da diğerine göre daha avantajlı teşekkür ederim canım yardımların için :69:

Back