D dpcn26 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2024 1 -2 1 27 24 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dpcn26 #1 Fazladan donuk şekilde anne sütüm var herhangi bir sağlık sorunum alerjim kötü alışkanlığım yok duzenli besleniyorum ilgilenen olursa satmak istiyorum
Fazladan donuk şekilde anne sütüm var herhangi bir sağlık sorunum alerjim kötü alışkanlığım yok duzenli besleniyorum ilgilenen olursa satmak istiyorum
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.517 En iyi cevaplar 1 64.913 1.123 24 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dpcn26 #2 dpcn26 .!.: Fazladan donuk şekilde anne sütüm var herhangi bir sağlık sorunum alerjim kötü alışkanlığım yok duzenli besleniyorum ilgilenen olursa satmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Anne sutunu ihtiyaci olana vermeyi anliyorum da, satmak nedir???
dpcn26 .!.: Fazladan donuk şekilde anne sütüm var herhangi bir sağlık sorunum alerjim kötü alışkanlığım yok duzenli besleniyorum ilgilenen olursa satmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Anne sutunu ihtiyaci olana vermeyi anliyorum da, satmak nedir???