Fazl Apaydn hakknda.

cyberchick

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
87
4
Herkese merhaba;

Öncellikle forumu çook uzun zamandır takip ettiğimi söylemek istiyorum.Ekim ayında İzmir de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve burada yazılanları okudukça seçeceğim doktor konusunda biraz kafam karıştı. Çünkü Ufuk Bilkay başta olmak üzere birkaç doktorun adı ön planda. Ben Fazıl Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. (Tabi kafamda Ahmet Seyhan'ın falan da ismi dolanıyo ya da Ufuk Bilkay ve Cüneyt Özek'in) Birkaç arkadaşım da daha önce Fazıl Bey'e ameliyat olduğundan burun ameliyatımı Fazıl Bey'e yaptırmayı düşünüyordum. Ama forumu okudukça seçeneklerim arttı ve doğal olarak kafam karışmaya başladı:) Fazıl Bey'e ilk ameliyat olan arkadaşımın burnu açıkçası süper olmadı ama yaklaşık bir sene sonra ameliyat olan başka bir arkadaşımın burnu güzel olmuştu. En son ameliyat olan arkadaşımın burnu ise cidden süper olmuştu. Ama işte sadece en son arkadaşımın burnu için bunu söyleyebiliyorum. Fazıl Bey'e ameliyat olan arkadaşlar varsa ya da başka bir doktor önerecek arkadaşlar varsa fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum kızlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

canım sanırım izmirdensin.ben ahmet seyhana ufuk blkaya ve cüneyt özeke muayene olduktan sonra kararımı cüneyt özekte kıldım.aslında ufuk hocadan ameliyat günü almamma ve ameliyatıma 3 gün kalmasına ragmen bu gün vazgeçtim...
cüneytözk samimi canayakın çok babaan biri.çok espriüel..benim kanım ısındı üstelik hiççekinmeden yaptığı burnlardan örnekler gösterdi.bi tanesi çok çok güzeldi.diğerleri de öyle ama o bitanesi bennim tam istediğim biburun şekliydi.doktorda evet yüzüne gider bende aynı kanıdayım diyince çok düşünmeye gerek görmeden evet dedim.yani bu birazda his meselesi doktora gönlün yatmalı kanın ısınmalı ve güven duygusu oluşmalı.bende öyle oldu aa ma diğerlerinde hep kafamda tereddüt oluşmuştu bu tür konularda insan yüreğinin sesini dinlemeli.....şimdi 13 ağustosu bekliyorum.

Bende daha önce cüneyt özekle görüştüydüm canım ama öle detaylı şekilde değil burnumu nasıl yapacağı hakkında bikaç şey sölemişti. Ama işte tanıdık biri olmadığından yaptıran kendisine cesaret edemedim. Gerçi foto falanda istememiştim bakmak için:KK43: ayyy sen olduğunda ozaman ameliyatın hakkında bilgi alırım senden canım. İşalla istediin gibi geçer ameliyatın canımcm çok heycanlandım bak şimdik:))

canım sanırım izmirdensin.ben ahmet seyhana ufuk blkaya ve cüneyt özeke muayene olduktan sonra kararımı cüneyt özekte kıldım.aslında ufuk hocadan ameliyat günü almamma ve ameliyatıma 3 gün kalmasına ragmen bu gün vazgeçtim...
cüneytözk samimi canayakın çok babaan biri.çok espriüel..benim kanım ısındı üstelik hiççekinmeden yaptığı burnlardan örnekler gösterdi.bi tanesi çok çok güzeldi.diğerleri de öyle ama o bitanesi bennim tam istediğim biburun şekliydi.doktorda evet yüzüne gider bende aynı kanıdayım diyince çok düşünmeye gerek görmeden evet dedim.yani bu birazda his meselesi doktora gönlün yatmalı kanın ısınmalı ve güven duygusu oluşmalı.bende öyle oldu aa ma diğerlerinde hep kafamda tereddüt oluşmuştu bu tür konularda insan yüreğinin sesini dinlemeli.....şimdi 13 ağustosu bekliyorum.
merhaba ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum şu an araştırma aşamasındayım.cüneyt özek.e ameliyat olacağınızı yazmışsınız.ameliyatları nerede yapıyor özelde mi yoksa üniversite hastanesinde mi?bu konuda bilgi verirseniz çok sevirim..umarım ameliyatınız başarılı geçer:)

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/403055-cyberchick-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X