Fazl Apaydn hakknda.

cyberchick

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
87
4
Herkese merhaba;

Öncellikle forumu çook uzun zamandır takip ettiğimi söylemek istiyorum.Ekim ayında İzmir de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve burada yazılanları okudukça seçeceğim doktor konusunda biraz kafam karıştı. Çünkü Ufuk Bilkay başta olmak üzere birkaç doktorun adı ön planda. Ben Fazıl Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. (Tabi kafamda Ahmet Seyhan'ın falan da ismi dolanıyo ya da Ufuk Bilkay ve Cüneyt Özek'in) Birkaç arkadaşım da daha önce Fazıl Bey'e ameliyat olduğundan burun ameliyatımı Fazıl Bey'e yaptırmayı düşünüyordum. Ama forumu okudukça seçeneklerim arttı ve doğal olarak kafam karışmaya başladı:) Fazıl Bey'e ilk ameliyat olan arkadaşımın burnu açıkçası süper olmadı ama yaklaşık bir sene sonra ameliyat olan başka bir arkadaşımın burnu güzel olmuştu. En son ameliyat olan arkadaşımın burnu ise cidden süper olmuştu. Ama işte sadece en son arkadaşımın burnu için bunu söyleyebiliyorum. Fazıl Bey'e ameliyat olan arkadaşlar varsa ya da başka bir doktor önerecek arkadaşlar varsa fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum kızlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

X