- Konu Sahibi FallenAngel
bende varım tabiki :) ama listeye mazeretli başlayabilirim şöyle yapsak listeyi buğum akşama doğru oluştursak en azından bi kaç kişiye okumaya başlarım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun oluşur lşiste kuzum sen bugunden oku :)bende varım tabiki :) ama listeye mazeretli başlayabilirim şöyle yapsak listeyi buğum akşama doğru oluştursak en azından bi kaç kişiye okumaya başlarım bende
@gulbera
@NEFSSEMS
@yumiti
@Sealand
@vefa84
@_asmunikal_
dnzderya
@bulut776
@LiLyaNa_
@whitewolf
FallenAngel
@Dombik
Ausencia
@Yagmurun_kizi
@tulipa
C cansu_tr
evTik
@Senfonim
@Ceylinimdeceylinim
@msgulerr
@tubatesbih
@Fsanft
@BenIpek
@miskamber
TEKPRENSES
S synulox
CatlakB
Dahlia_
@Knptr
@Munevvergul
@cetingulsum
Safistd
hz yunusun duasında varmısınız
HİÇ SIKINTI DEĞİL NE ZAMAN DERSEN O ZAMANA ALIRIMFallenAngel mayıs'12 ne kadar bir işimle ilgili sonuç bekliyorum
bu listede yerimi degiştirebilirmisin
birde
bugün başlarsa ben pazartesi günü okumaya başlayabilirim
mazeretim var.
teşekür ederimm
ben zamanı bildireceğim sanaHİÇ SIKINTI DEĞİL NE ZAMAN DERSEN O ZAMANA ALIRIM
@gulbera
@NEFSSEMS
@yumiti
@Sealand
@vefa84
@_asmunikal_
dnzderya
@bulut776
@LiLyaNa_
@whitewolf
FallenAngel
@Dombik
Ausencia
@Yagmurun_kizi
@tulipa
C cansu_tr
evTik
@Senfonim
@Ceylinimdeceylinim
@msgulerr
@tubatesbih
@Fsanft
@BenIpek
@miskamber
TEKPRENSES
S synulox
CatlakB
Dahlia_
@Knptr
@Munevvergul
@cetingulsum
Safistd
hz yunusun duasında varmısınız
çünkü okuduğumuz dualar ayet , ayetlerde KuranıKerimin içinde geçiyor kimilerine göre okunabilir kimine göre okunamaz diyenler var en güzeli okumamak diye ayet olanları okumuyoruz onun dışında esmaül hüsna salavat gibi ayet olmayanları okuyoruzBir de birşey sormak istiyorum..
Mazeretliyken neden okumuyorsunuz ? Mesele Kuran olunca anlıyorum, ama diğer duaları neden okumuyorsunuz ?
İçinize mi sinmiyor yoksa başka bir nedeni mi var ?
ezberlemen beş dakkaVarım ama Duayı bilmiyorum canım..
çünkü okuduğumuz dualar ayet , ayetlerde KuranıKerimin içinde geçiyor kimilerine göre okunabilir kimine göre okunamaz diyenler var en güzeli okumamak diye ayet olanları okumuyoruz onun dışında esmaül hüsna salavat gibi ayet olmayanları okuyoruz
ezberlemen beş dakka
onun sevabınada nail oluruz ne güzel
du bu canım
" la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin "
FallenAngel yeni başlayan duaya katilmak istiyorum sayıda problem yoksa
tamam kuzular sizide ekledimFallenAngel canim Liste aciksa tekrar sizinle olmak isterim :)
FallenAngel canım beni başlamadan çıkarır mısın listeden sanırım düzwnli okuyamayacağım kimsenin hakkına girmeden bırakayım bir daha ki listeye inşallah diyelimtamam kuzular sizide ekledim
bugun başlıyoruz
günlük 100 dua haydi bismillah