Fazıl Say, Erol Evgin'e destek çıktı

efide

Gece rüyamda,gündüz hayalimde..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
2.241
4.362
'Küfürbaz' piyanist Fazıl Say, Erol Evgin'in tepki çeken "Cahiller muhtarını seçsin" sözlerine arka çıktı.

Piyanist Fazıl Say, Erol Evgin'in tepki çeken 'Cahiller muhtarı seçsin eğitimliler belediye başkanını' sözlerini savundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkışını eleştirdi.

ERDOĞAN: NE CİNS ADAMLAR

Erdoğan, Evgin için “Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, saygı, bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin” demişti.

İşte Say'ın sosyal medya hesabından Erol Evgin'e verdiği o destek satırları:

"Erol Evgin ve sanatçı olmak üzerine bu kabus gibi cümlelerin ardından bir cümle de ben ekleyeyim; kendisini 8 yaşımdan beri tanırım, Aydın bir insandır, mütevazidir, vatanseverdir, eğitimli olmak üzerine verdiği röportajda söylediği şeylerin çoğunda haklıdır, cesur davranmıştır, ve cesur davranan herkes gibi kafasına tokmak inmiştir.

Çok da şaşırmadı kimse. Gereksiz, orantısız, haksız bir 'zılgıt'… İyi hoş da; ey halkımız; Peki ne olunmalı? Eğitimsizlik mi iyi? Günlük kazancı 30 binin üzerindeki Fatih Terim gibi Avrupa 17. olup elenip dönünce mi mutlu oluyorsunuz? Hayır olmuyorsunuz! Sayıca çok olmak her konuda haklı olmak değil elbet. En azından, biraz saygı…"
http://m.yeniakit.com.tr/haber/fazil-say-erol-evgine-destek-cikti-188027.html

Akit.. Küfürbaz piyanist :işsiz:
Sürekli kişi yaftalama.. Eleştirilerde bile hakaret..
Bu arada Erol Evgin Demirel e hayranlığı ile bilinir..
Sadece bulunduğumuz durumu eleştirmesi bu kadar suç sayılmamalı..
Demokrasi olan ülkelerde az hazımlı olmak lazım, dikkat edersek akit okurlarını kışkırtıyor..

Kutsal bilgi kaynagi akit demek istemiski körler sagirlar birbirini agirlar :))
:)) Çok sekersiniz. Demek fazil sayin bu şekilde arkasında duruyorsunuz. O halde (pekçok halde hatta)sarfettiginiz sözler sizin için geçerli.

:)) Çok sekersiniz. Demek fazil sayin bu şekilde arkasında duruyorsunuz. O halde (pekçok halde hatta)sarfettiginiz sözler sizin için geçerli.
Sen neden ısrarla akit paylasiyorsun?
Sonra agliyorsunuz ama aynı üslupla karşılık bulunca "Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar , dinimize saygı duymuyorlar , başörtülü bacimiza yobaz dediler diye "

Tek bilgi kaynaklari ahaber ve akittir ondan dolayi defnehan
Hayır bir de çok azsiniz şükür bitiyorsunuz filan bunu öğrendiler.
Terör olayında birlik olalım mesajları yazanlar bunlar .
Nerede azız onu da anlamadım .
Bizim yumurtalarimizi su an dondurdular bunlar sürekli üremeye mi karar verdiler ? Ne demek istemiş.

Hayır bir de çok azsiniz şükür bitiyorsunuz filan bunu öğrendiler.
Terör olayında birlik olalım mesajları yazanlar bunlar .
Nerede azız onu da anlamadım .
Bizim yumurtalarimizi su an dondurdular bunlar sürekli üremeye mi karar verdiler ? Ne demek istemiş.
Reis en az 3 5 yapin dedi ya ondan dolayi heralde

Sen neden ısrarla akit paylasiyorsun?
Sonra agliyorsunuz ama aynı üslupla karşılık bulunca "Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar , dinimize saygı duymuyorlar , başörtülü bacimiza yobaz dediler diye "
Akit ten haber paylaşmak yasak değil. Neden bu kadar kiskiriyorsunuz hiç anlamıyorum sizi.Bir de ismi bölerek bel altı yapmak ilkokul çocuklarının işi biliyosunuz.
İyi forumlar.

Reis dediğiniz,sizin branş arkadaşınız değil daha seviyeli bir uslup kullanın lütfen.
Birde konu dışı yorumdan ban yersiniz inşallah.
İyi forumlar.
Genelde akit vb yarınları okuyanlarla muhattap olmayı tercih etmem ama yine bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ah şu benim aydın eğitimci hizmet aşkıyla yanan tarafım. Öncelikle Bu Ada'm reisi Cumhur değil mi? Reis dendiğimde Burda ki seviyesizlik nerde ? Bi de kimse branş arkadaşına Reis demez meslektaşım der. Son olarak Beddua etmek size çok yakışıyor :))))

Genelde akit vb yarınları okuyanlarla muhattap olmayı tercih etmem ama yine bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ah şu benim aydın eğitimci hizmet aşkıyla yanan tarafım. Öncelikle Bu Ada'm reisi Cumhur değil mi? Reis dendiğimde Burda ki seviyesizlik nerde ? Bi de kimse branş arkadaşına Reis demez meslektaşım der. Son olarak Beddua etmek size çok yakışıyor :))))
Ben de anlamadim şimdi cumhurbaskanina hakaret etti diye kib lenmis de olabilirim :)) inş ban yersin dedigine gore. Beddua iyi kötü kimseye yakismiyor inş arkadasim bu huyundan vazgeçer

Neyse beni çekmeye çalıştığınız polemiğe girmemek adına size cvp vermiyorum. Varsa habere yorumunuz yapın.Haber kaynağının ne olduğu değil haber hatirlatirim. Aksini yapanlarin ise gerektiği renge bürünmeleri dileğiyle.
Hayırlı forumlar.

Ben de anlamadim şimdi cumhurbaskanina hakaret etti diye kib lenmis de olabilirim :)) inş ban yersin dedigine gore. Beddua iyi kötü kimseye yakismiyor inş arkadasim bu huyundan vazgeçer
Yo bi hakaret yok Ada'mın ünvanı bu zaten reisi Cumhur. Bedduaları benim hoşuma gidiyor özellikle hiçbirinin tutmaması bana çok eski bir atasözünü hatırlatıyor. Konunun sahibi konuyu başka alanlara taşıyınca bizde ister istemez cevap veriyoruz baştan sona bir daha okudum her yorum birbiriyle bağlantılı :dondurma::dondurma::dondurma:

X