Lekeler, Çiller fazıl çil ve leke kremi kullanan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ephesusdyg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
44
4
18
35
İzmir
yıllardır annem anlata anlata bitiremez fazıl kremini,gençliğinde kullanırmış,çillerini geçirirmiş,yüzünü bembeyaz yaparmış falan filan...benimde şu sıralar lekelerle başım dertte.yazın denizde çok fazla vakit geçirdiğim için yüzümde güneş lekeleri oluyor,güneş koruyucu kullanıyorum fakat arasıra sürmeyi ihmal ediyorum ve hemen bedelini ödüyorum :2: uzun zaman önemsemedim fakat son zamanlarda sorun eder hale geldim ,dermatologa gittim ,expigment verdi 5 gündür kullanıyorum,henüz bir gelişme yok .bugünde fazıl kremini aldım kullanmaya başlamayı düşünmüyorum ,expigmentten sonuç alamazsam kullanacağım.benim merak ettiğim güneş lekelerinde yararı olurmu,küçücük çillerle lekeler bir değil tabi,daha önce kullanan yada bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

dayanamadım ve 2 kere tüm yüzüme sürdüm tüm yüze sürülmemesi gerek sadece lekeli bölgelere uygulanmalı,zaten beyaz olan yüzüm yoğurt gibi oldu,aşırı beyazlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…