Faydası olur mu?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
40
Haftada 2 gün yarım saat zumba+yarım saat pilatese gitmeyi düşünüyorum. tabi yanında diyette yapacağım. Diğer taraftan hergün yürüyüş düşünüyorum.. Bu zumba ve pilatese ayda 8 saat yapmak fayda sağlar mı, gitmesem de olur mu acaba? Ne kadar fark yaratır ayda 8 saat? Kararsız kaldım. Acaba Kilo vermede Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Zumba iyi fikir dansla güzel kilo verilir ama pilatesi iyi düşün derim. Pilates kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor ve bırakınca hızlı bir şekilde eski haline dönüyorsun yani sürekli yapmak gerekli. Pilates yerine günde yarım saat açık havada tempolu şekilde yürümek bence daha mantıklı.

Cevap için öncelikle çok teşekkür ederim. Şimdi egzersiz planı öyle yarım saat zumba yarım saat pilates diye... Bende malzemeleri alıp evde devam etmeyi düşünüyrum..

Açıkçası plates yapıp yapmadığını bilmiyorum ama denemiş biri olarak cevap vermek istedim, Öyle özel hocalarla falan yapmanıza gerek yok biz 3 4 kız toplanıp evin salonunda yapardık. koltukların altlarındaki bosluklara ayaklarımızı koyup mekik cekmeler ters mekikler falan : ) ve gerçekten çok etkili oldu 1 ay da 1 beden incelme ve sıkılasma oldu özellikle Kalça :)) yapacağınız hareketleri netten öğrenebilirsiniz zaten. Kalça için, Bel, Göbek, iç bacak dış bacak için ayrı hareketler var. Bence plates e gunde 1 saat ayırsanız o bile yeterli ve ben yazın 3 ay gibi bi sure bıraktım yapmadım yemeklerdende kısmadım hatta ama değişim olmadı. Şuan da Hem Okulun spor salonuna hem plates e devam ediyorum Spor salonuna gittiğim günler haftada 1 yada 2 dir, ama plates hergun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…