• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Faydali Yaglar Sac Icin !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Demet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok saol cnm yalnız birşey daha sorucam buğday yağını sadece uçlara mı sürmeliyim yoksa diplere de sürsem olur mu?a.s.

canım diplere sür ve 1 saat ve beklet buna yumurta sarısı zeytin yağı ve diğer sana uygun yağlardan da katarsan daha ii bi sonuç alabilirsin

:enbuyukkk::enbuyukkk:

bende gittiğim aktar badem yağının susam yağıyla birlikte kullanılmasını sölemişti. bilginize:)

demet cok sagol, ben almanyada yasiyorum bu yag heryerde olurmuki?? bilgisi olan varmi

arkadaşlar ben hint yağını 2 haftadır kullanıyorum farkedilecek kadar etkisini gördümm kirpik ve saç uzatmak isteyenlere tavsiye ederim hem besliyor dier yöndende güçlendiriyorda mesela gözlerimi kaşıdığımda kirpiklerim dökülüyordu en aaz 3-5 tane üzülüyordum ama kullandığımdan beri okadar kaşımdım bi tane bile dökülmedi bire saçlarıma kullandımm yumuşacık oldu
Birdee:D karınca yumurtası yağı var bilmem duyanınız varmı bazı aktarlar sırf kazık internette 25 ytl diolar ben 5 ytlye alıyorum:D:D kazıklanmayın die sölüyorumm ktüyleri azaltıyormuş epilasyon veya ğadası sonrası kullanılıyor hakkatende gözle görülür fark var hele hele aranızdaa anne olanlar varsa henüz kıllanmamış kızları olanlar kaçırmasın derim ilerde hiç mi hiç çıkmıyorr

ben de artık haftada iki üç gün bu yağlarla bakım yapıcam saçıma.
gerçekten çok yıprandı saçlarım.

Back