Banyo Dekorasyonu Fayans rengine karar veremiyorummmm:(

sidelya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
132
19
68
arkadaşlar ii akşamlar. evimiz tamamlanmak üzere bugün fayans seçimi için çağırdılar fakat ben iki renk arasında kaldım kırmızı ve füme. sizce hangisi güzel olur fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler..

illa ki bu ikisi arasindan mi secmen gerekiyor.daha güzel fayaslarda var..ama ikisi arasindan diyorsan ikincisi diyecegim.

illa ki bu ikisi arasindan mi secmen gerekiyor.daha güzel fayaslarda var..ama ikisi arasindan diyorsan ikincisi diyecegim.

muhakka güzelleri vardır ama benm seçeneklerim 4 tane diğerleride kahverengi ve mor.ama ben bu 2sini eledim. şimdi bu 2li arasında kaldım. benmde içimden füme geçio ama kırmızıyıda yabana atamıorum

huhuuuuuuu:) evini dekore edeneler duyun sesimi zevkine güvenenler lütfün yardımcı olunn:)

huhuuuuuuu:) evini dekore edeneler duyun sesimi zevkine güvenenler lütfün yardımcı olunn:)

Bence kırmızı bordüre daha iyi uymuş gibi.Bu arada bende aynı kapı modelinden sipariş vermiştim...

Siz elemişsiniz secenekleri ve ikisi kalmış secenekler arasında. Bu sebepten ben bir seçim yapamıyacağım.
Ben şahsen açık renkler taraftarıyım. sade olmasını hep tercih ederim çünkü bana göre o sade ve açık renkler ferah ve iç acıcı duruyor.
Ama işte bu herkese göre değişiyor.
Bence eşinizin ve varsa çoçuklarınızın fikrini almalısınız.

elediğim renkler mor ve kahverengiydi. mütait firma 4 seçenek belirlemiş mor kahve kırmızı füme.ben füme ile kırmızı arasında kaldım.sizin fikriniz nedir ne kadarda sizin tarzınıza uymasada en azından şu olsa daha ii diyebildiğiniz hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…