- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.612
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakışmışOleyyyyy
Acaba bizimle ilgisi var mıYarışma ileyakışmış
Yetiştim burdayım
Olabilir aşkomAcaba bizimle ilgisi var mıYarışma ile
Doğru söyle sihir mi yapdın?!?!?!?!?!Acaba bizimle ilgisi var mıYarışma ile
Yeni konu gelmiş
Geldi bebisimYeni konu gelmiş
Ay Allah korusunHayırlı olsun ne zaman tarif kapsam illaki bi şey ters gidiyor
Belki patron vermiştirDoğru söyle sihir mi yapdın?!?!?!?!?!
Köfteyi ayrı yapıyoruz bunda en küçük kuşbaşı etHayırlı olsun ne zaman tarif kapsam illaki bi şey ters gidiyor
jennam atlıyorum kategoriyi görünce hemen tarifi kapayım diye meğer o tarif olmuyor haha yada katılmak istesen hep kaçırıyorum tarifleri hahahhaAy Allah korusun
Kır şeytanın bacağını bu sefer al bir tarif en güzelinden, kimse de yok bakjennam atlıyorum kategoriyi görünce hemen tarifi kapayım diye meğer o tarif olmuyor haha yada katılmak istesen hep kaçırıyorum tarifleri hahahha
Geç kaldım güzelciğimm dışardayim unuttum tabi ama sağ ol
Hahhaha sisstttt aramız da kıyma olunca köfte benim.alan olursa kk girişine asarimKöfteyi ayrı yapıyoruz bunda et küçük kuşbaşı et
Hepsi köfte oluyor zaten köfte tarifleri yapıyoruzHahhaha sisstttt aramız da kıyma olunca köfte benim.alan olursa kk girişine asarim
Yaaa hadi dene yine de canım hemen ,koşşşGeç kaldım güzelciğimm dışardayim unuttum tabi ama sağ ol
valla çok güzel süpriz oldu bana bugünnnnnAaaaa kırmızı olmuşsun kim kızarttı seni