O günü hatırlıyorum taşlarla dile getirilen bir sevginin hatırası.
Bu benim eski nickim yani hatundan öncekiLimon kabuğu daha iyi olmaz mıydı?
Değiştirtişmin eski nicke geri dönmüşsün bu daha iyiydi sanki yada alışmıştık hep.Bu benim eski nickim
Evet çok degistirdim ama bu nickle daha çok kalmıştimDeğiştirtişmin eski nicke geri dönmüşsün bu daha iyiydi sanki yada alışmıştık hep.
Bence bu kalsın değiştirme,alışıyoruz aklımızda kalıyor çünkü.Evet çok degistirdim ama bu nickle daha çok kalmıştim
Ama ben her nick değiştirdiğinde sen tanıdın beniBence bu kalsın değiştirme,alışıyoruz aklımızda kalıyor çünkü.
Bundan öncekini görünce bakarak tanıdım yada avatardan tanıyorum,daha öncekilerini pek bilmiyorum açıkcası.Ama ben her nick değiştirdiğinde sen tanıdın beni
Çabuk gel oyların artması için şartBen totemi buldumNane Limon Kabugu sen gelme ben durdukça oyum artıyor oyları telepati ile karşılıyorum sanki
Günaydınlar minnoşumGünaydın
Ben bile unutmuşum iki kere şu an ki ne dönüş yaptım buda 3 olduBundan öncekini görünce bakarak tanıdım yada avatardan tanıyorum,daha öncekilerini pek bilmiyorum açıkcası.
Nasılsınız :)Günaydınlar minnoşum
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsınNasılsınız :)
Bundan önceki iki yarışmadaki ki oyunu da ben almıştım bunda da bekledim vermedi
İyiyim bende uyandım :)İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Gece buradada iyiydi dün hava bozmuştu zaten.İyiyim bende uyandım :)
Gece nasıl soğuktu anlatamam kapı pencere açık yattık şuan da bunaltmaya basladi yine sıcak
Geçen sene kış gelmek bilmedi yine öyle olacak sankiGece buradada iyiydi dün hava bozmuştu zaten.
Daha ağustos ayı var yanarız gene kesin .