• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favorilerim var

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
18 yaşındayım ve favorilerimden çok rahatsızım.Annem çok dikkat çekmediğini söylüyor ama ben çok rahatsızım.Hatta bağlı saçı kendime çok yakıştırmama rağmen bu favoriler yüzünden saçlarımı bağlamaya utanıyorum.Sizce ağdayla bunları aldırmalıyım.Pek çok insan hiç oraya ağda bulaştırmamı söylüyor bazen bende kim çekicek şimdi oranın aağdasını diyorum.Çünkü birde tüylerin çıkış aşaması var o zaman daha mı kötü görünür diye düşünüyorum.Sizcede hiç dokunmamallımıyım ben mi çok takıyorum.Yani çevrenizde böyle kızlar gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz??

tüy sorunu birçok kızda var. bunu çok dert ediyoruz dert edilmeyecek giibi değil. keşke mucize bi şey olsa da hemen kurtulabilsek. canım ağda zarar vermez mi cildine ? sivilce ya da sarkma falan ? illa kurtulmak istiyosan iple aldır kurtul bence

Kesilikle ağdaya bulaşma canım daha yaşın çok küçük . Cildinde sivilce ve lekelerle baş edemezsin sonra. Sarartabilirsin tüylerini. Yada lazer yaptırabilirsin kesin çözüm istiyosan. Ama kesinlikle ağda epilatör kullanma.

Back