favori maskaraniz

sslaslmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
26
8
38
29
Kizlar herkesten yanit bekliyorum en sevdiginiz olmazsa olmaz dediginiz volum veren uzatan guzel mascaraniz nedir

Yanlış yere açılmış yalnız bu başlık
Cevaba gelirsekte bir sürü pahalı rimel kullandım ama hiç biri bir tane Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black değil valla ne yalan söyleyeyim.

Flormarın maskaralarından şaşmam ben avon muş maybelline miş lorealmiş lancome hypnose drama bile aldım kirpiklerimi dökmekten başka hiç bi işe yaramadılar hiç bir faydasını göremedim.

Bende birçok rimel denedim kullanamadan attıklarım da oldu bunlardan biri hatta loreal 4D architect mascara dır. Ki markası da güvenilir olarak kabul edilir tek farkları pahalı oluşları bence. Pastel şu ana kadar en çok sevdiğim beğendiğim rimel olmuştur resimdeki olan ama. Pastel Express volume + length ismi de. Hem ekonomik hem yoğun siyahlığa sahip dökülme bozulma vs de yapmıyor ben çok seviyorum tavsiye ederim :)

Flormarın maskaralarından şaşmam ben avon muş maybelline miş lorealmiş lancome hypnose drama bile aldım kirpiklerimi dökmekten başka hiç bi işe yaramadılar hiç bir faydasını göremedim.

buna bittim nuray ya.. o kadar max factor kullandım ki tek geçerdim maskarada ama aynı işi hatta belki daha da iyisini bu yapabiliyor ve fiyatı bir harika.. pastel ve golden rose da baya beğeniliyor onlara da şans vermek lazım aslında..

kuzum benim kullanmadığım maskara kalmadı mybelline loreal'in hemen hemen bütün maskaralarını kullanmışımdır.. inanki okadar pahalı markalara büyük miktarlar vermeye değmez.. uygun fiyatlı maskaralar o pahalı maskaralardan daha iyi iş görüyor :)

Burberrynin maskarası müthiş.. Adeta takma kirpik etkisi yaratıyor bnede :)

Maybelline kullanıyorum ben normalde ama geçenlerde Avonun en son çıkan maskarası geldi şaşırtıcı şekilde çok memnun kaldım. hem uzunluk hem dolgunluk veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…