• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

favori için ne önerirsiniz?

İstanbulda iğneli epilasyon yaptıran ve memnun kalan var mı? Açık-buğday ten arasındayım, iz kalmasından korkuyorum :( Bir de iğneli için uzatıp mı gidiyorsunuz yoksa ağdadan sonra mı?

İstanbulda iğneli epilasyon yaptıran ve memnun kalan var mı? Açık-buğday ten arasındayım, iz kalmasından korkuyorum :( Bir de iğneli için uzatıp mı gidiyorsunuz yoksa ağdadan sonra mı?

Canım ağdadan sonra gidilmez. Uzun süre alınmamış olursa daha iyi olur. Ben iğneliye başlamadan önce 3-4 ay hiç dokunmadım tüylere. Çok kötü görünüyordum ama sonsuza kadar kurtulmak var işin ucunda. iğneli yaptırmak için kılın kökten alınmaması lazım ve cımbızla alınabilecek şekilde olması lazım. Biraz sabır işi ama gerçekten çok faydası oluyor. Hele yüz gibi zor sonuç alınan bölgede bile benim 3 seansta çok iyi oldu. hatta 3. seansta koltuk altını aldırdığım için yüze fazla zaman ayırmadık gerçi alınabilecek olan hepsini aldı uzmanım. Bıyık bölgem de öyle. Uzmanım yaşadığım şehirde olsaydı ben her ay gider kısa sürede bitirirdim. Ama ne yazık 2 ayda 3 ayda gidiyorum gidince dayanabildiğim kadar aldırıyorum. Araştırıp iyi bir uzman bul canım.

kızlar favorilerim koyu renk ve belirgin, uzunlar biraz. tüy azaltıcı kullansam hangisini önerirsiniz? yada oksidanla falan rengini belirginsizleştirsem mi diyorum? Ne önerirsiniz? bi şekilde kurtulmak istiyorum. kurtulmaktan ziyade azalsalar bile kafidir :)

bence sarart canım ya ben öyle yapıyorum ağda sivilce yapıyor...lazer de iyi dğil miş yüze..iğneli de korkuyorum ne yapalım şimdilik böyle idare ediyorum... ben de sally hansen mi ne varmış yüz için sarartıcısı ona bakıyordum...iyi diyorlar alıp onu deneyeceğim...ciltle aynı renk yapıyormuş biraz pahalı ama uzun süre gider..iyiyse sorun olmaz

Back