favori için ne önerirsiniz?

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar favorilerim koyu renk ve belirgin, uzunlar biraz. tüy azaltıcı kullansam hangisini önerirsiniz? yada oksidanla falan rengini belirginsizleştirsem mi diyorum? Ne önerirsiniz? bi şekilde kurtulmak istiyorum. kurtulmaktan ziyade azalsalar bile kafidir :)

canım ben sarartma dışında her şeyi denedim ağda cımbız ip...
sarartma daha da sertleştiriyor diye duyduö bir de sarartıktan bir kaç gün sonra açıcı akıyor kökler siyah uçlar sarı kalıyor arkadaşm yapıyordu. çok beyazsan sarart ama buğday flansan hemen belli oluyor sarı sarı parlıyorlar ilk gün.
ben lazere başladım favori bölgem 1 seansta bitti resmen sakaldı tabi benim ki

bir de ne kadar çok uğraşırsan o kadar mahvediyorsun bir kere elledin mi geri dönüşü olmaz eskisinden beter oluyorlar.

bir de ne kadar çok uğraşırsan o kadar mahvediyorsun bir kere elledin mi geri dönüşü olmaz eskisinden beter oluyorlar.

canım zaten daha önce ellediğim için şuan bu çıkmaz durumdayım. eskiden incecikti yoğundu ama güneşte falan sapsarıydı resmen, hiç göze batmıyordu. bigün delilik edip aldırdım. pürüzsüz görünce hoşuma gitti aldırmaya devam ettim sonra kısa sürede çıktığını farkedince kuaföre para vermeyi de geçtim sürekli almaktan aldırmaktan sıkıldım. uzun süre ellemedim. şimdi baya çok gözüküyo napsam diye düşünüyorum. sen lazere gittiğinde ilkte jilet vurdularmı yoksa direk seansamı başladılar ona göre bende gidicem

ayrıca sarartma hakkında söylediklerin mantıklı

mrb yüz bölgesine jilet vs. işlemleri lazer öncesi sonrası yapılmaz bilmenizde fayda var...

mrb yüz bölgesine jilet vs. işlemleri lazer öncesi sonrası yapılmaz bilmenizde fayda var...

favori tüylerim baya koyu bir renk çok fazla kalın değil ama genede kalına yakın. lazere uygunmudur? kaç seansta biter sizce?

Ben de aptallık yapıp makasla kesmiştim birkaç ay önce ve şu an çoook çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum. Saçımı toplamayı çok severim ama toplayamıyorum artık sarartıcı ya da boya ne biliyim kolay bi yolu yok mu, yok etmek gibi bi hayalim yok en azından bu kadar belirgin olmasınlar

Lazerle 1 seansta bitti mi? Cidden mi ? Benimde sakal gibi favorilerim.. Çare arıyorum bulamıyorum. Hangi lazerle yaptırdın?

Çoğu kişi aynı aptallığı yapmış malesef Ama arkadaşın dediği gibi lazerle yok oluyorlarsa lazere gidicem. Uzun zamandır düşünüyordum lazeri zaten. Ama bir türlü cesaret edememiştim. Lazerin cinsi de önemli tabi.

öncelikle doktora gidip hormonlarınza baktırmadıysanız baaktırmanızı tavsiye ederim..benimde favorilerim öleydi..hormon bozukluğu çıktı ilaç kullandım..ben o zamnalar lazer yoktu..iğneli epilasyon yaptırmıştım..biraz sıkıntılı ama kesin sonuç alıyorsunz..yalnız sabırlı olmak lazım..sonuçta bitti favorilerim..ama boynumda dah inceleri vardı onlarıda seneler sonra lazer yaptırdım memun kalmadım..yüzde pek başarılı değil lazer..çk iyi seçim yapmak gerekiyor.lazeri bıraktım tekrar iğneli epilasyona döndümm..yaptırması zor ama lazerden daha iyi sonuç verdi...lazer düşnüyosan kesinlikle iyi araştır derim..mutlaka da dr gitmediysen git bir hormonlarına baktır

ilk seansıma ben uzatarak gitmiştim o yüzden kökleri görmesi için kısaltma yaptılar ama sonra azaldığı için bir daha kısaltmadan direk attılar.

Lazerle 1 seansta bitti mi? Cidden mi ? Benimde sakal gibi favorilerim.. Çare arıyorum bulamıyorum. Hangi lazerle yaptırdın?

sadece favorim bitti tek seansta ben normalde tüm yüze yaptırıyorum ama orayada atıyorlar %75 bitti favorim. bünyeden bünyeye farkedebilir.

tabi lazere gitmek isteyenler öncelikle güzellik merkezlerini tercih etmesin
doktor olan yerlerde yaptırın
hormonlarınıza baktırın yoksa lazer sonuç vermiyor.
bir de yüz bölgesi için ipl ve alexandrite yaptırmayın.

Peki iğneli epilasyon hakkında bilgin varmı yüz bölgesinde, delik deşik ediyormuş cildi. Öyle birşey duymuştum

Peki iğneli epilasyon hakkında bilgin varmı yüz bölgesinde, delik deşik ediyormuş cildi. Öyle birşey duymuştum

öyle riskler olabiliyor bu yüzden işini çok çok iyi bilen bir yere yaptırdığında kesin çözüm alabilirsin canım.
lazer içinde geçerli bu işini iyi bilen bir yer olmazsa tüyler çoğalır ya da lazer yanığı olabiliyor. bu yüzden doktor olan yerleri seç

Ben iğneli epilasyon yaptırdım bitti. Sadece çok ince ayva tüyü dedikleri tüyler var onları da bitircem koydum kafaya. İyi bir uzman bulursan kesinlikle iz kalmaz canım. Ben bıyık bölgesini de aldırıyorum çok azaldı. Çünkü zamanında hata yaptım iple aldırdım sonra IPL yaptırdım iyice kötü oldu. iğneli ile çoğundan kurtuldum sabır gerekiyor. bıyık bölgesinde kahverengi leke kalıyor demişler ama benim kalmadı. İğneli epilasyon yaptıracaksan kesinlikle iyi bir uzman olmalı

lady iğneli epilasyona denizlide nereye gittin ve ne kadar ödedin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…