Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de ne kadar çok uğraşırsan o kadar mahvediyorsun bir kere elledin mi geri dönüşü olmaz eskisinden beter oluyorlar.
ayrıca sarartma hakkında söylediklerin mantıklıcanım ben sarartma dışında her şeyi denedim ağda cımbız ip...
sarartma daha da sertleştiriyor diye duyduö bir de sarartıktan bir kaç gün sonra açıcı akıyor kökler siyah uçlar sarı kalıyor arkadaşm yapıyordu. çok beyazsan sarart ama buğday flansan hemen belli oluyor sarı sarı parlıyorlar ilk gün.
ben lazere başladım favori bölgem 1 seansta bitti resmen sakaldı tabi benim ki
canım zaten daha önce ellediğim için şuan bu çıkmaz durumdayım. eskiden incecikti yoğundu ama güneşte falan sapsarıydı resmen, hiç göze batmıyordu. bigün delilik edip aldırdım. pürüzsüz görünce hoşuma gitti aldırmaya devam ettim sonra kısa sürede çıktığını farkedince kuaföre para vermeyi de geçtim sürekli almaktan aldırmaktan sıkıldım. uzun süre ellemedim. şimdi baya çok gözüküyo napsam diye düşünüyorum. sen lazere gittiğinde ilkte jilet vurdularmı yoksa direk seansamı başladılar ona göre bende gidicem
mrb yüz bölgesine jilet vs. işlemleri lazer öncesi sonrası yapılmaz bilmenizde fayda var...
canım ben sarartma dışında her şeyi denedim ağda cımbız ip...
sarartma daha da sertleştiriyor diye duyduö bir de sarartıktan bir kaç gün sonra açıcı akıyor kökler siyah uçlar sarı kalıyor arkadaşm yapıyordu. çok beyazsan sarart ama buğday flansan hemen belli oluyor sarı sarı parlıyorlar ilk gün.
ben lazere başladım favori bölgem 1 seansta bitti resmen sakaldı tabi benim ki
Ben de aptallık yapıp makasla kesmiştim birkaç ay önce ve şu an çoook çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum. Saçımı toplamayı çok severim ama toplayamıyorum artık sarartıcı ya da boya ne biliyim kolay bi yolu yok mu, yok etmek gibi bi hayalim yok en azından bu kadar belirgin olmasınlar
kızlar favorilerim koyu renk ve belirgin, uzunlar biraz. tüy azaltıcı kullansam hangisini önerirsiniz? yada oksidanla falan rengini belirginsizleştirsem mi diyorum? Ne önerirsiniz? bi şekilde kurtulmak istiyorum. kurtulmaktan ziyade azalsalar bile kafidir :)
canım zaten daha önce ellediğim için şuan bu çıkmaz durumdayım. eskiden incecikti yoğundu ama güneşte falan sapsarıydı resmen, hiç göze batmıyordu. bigün delilik edip aldırdım. pürüzsüz görünce hoşuma gitti aldırmaya devam ettim sonra kısa sürede çıktığını farkedince kuaföre para vermeyi de geçtim sürekli almaktan aldırmaktan sıkıldım. uzun süre ellemedim. şimdi baya çok gözüküyo napsam diye düşünüyorum. sen lazere gittiğinde ilkte jilet vurdularmı yoksa direk seansamı başladılar ona göre bende gidicem
Lazerle 1 seansta bitti mi? Cidden mi ? Benimde sakal gibi favorilerim.. Çare arıyorum bulamıyorum. Hangi lazerle yaptırdın?
tabi lazere gitmek isteyenler öncelikle güzellik merkezlerini tercih etmesin
doktor olan yerlerde yaptırın
hormonlarınıza baktırın yoksa lazer sonuç vermiyor.
bir de yüz bölgesi için ipl ve alexandrite yaptırmayın.
Peki iğneli epilasyon hakkında bilgin varmı yüz bölgesinde, delik deşik ediyormuş cildi. Öyle birşey duymuştum
Peki iğneli epilasyon hakkında bilgin varmı yüz bölgesinde, delik deşik ediyormuş cildi. Öyle birşey duymuştum
Ben iğneli epilasyon yaptırdım bitti. Sadece çok ince ayva tüyü dedikleri tüyler var onları da bitircem koydum kafaya. İyi bir uzman bulursan kesinlikle iz kalmaz canım. Ben bıyık bölgesini de aldırıyorum çok azaldı. Çünkü zamanında hata yaptım iple aldırdım sonra IPL yaptırdım iyice kötü oldu. iğneli ile çoğundan kurtuldum sabır gerekiyor. bıyık bölgesinde kahverengi leke kalıyor demişler ama benim kalmadı. İğneli epilasyon yaptıracaksan kesinlikle iyi bir uzman olmalı