Gelinlik Modelleri Favori Gelinliğim !

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113

Gelinlikte kol tercihimi düşük omuzdan yana yapacağım Allah kısmet ederse az tül bol saten kumaş tercihim hatda tülü hiç sevmem ama bu gelinliğe gerçekten çok yakıştırdım daha iyisini bulana kadar bu diyorum :)

zevk meselesi işte bende saten hiç sevmem canım.. ama model güzel..

Son düzenleme:
ben bayıldım cnm bundan güzeli olamaz heralde sanada çok yakışır fiziğinde müsait prensesler gibi olursun

ben de saten sevmem ama bunun saten kısmı hiç de itici gelmedi bana.

çok hoş duruyor ayrıca. tül ile sateni bir arada kullanmışlar değil mi ben mi yanlış görüyorum. :44:

ayrıca üst kısmı çok güzelllll duruyor

sana çok yakışacaktır bence

Teşekkür ederim kızlaaar evet tül ve saten bir arada kullanmışlar üst kısım komle tül yanılmıyorsam kolları tül çok asil durmuş yaa :))

Bence de çok güzel bir modellll :)

Düşük kolları kullanabilecekseniz çok harika hatta saçlarıınızı da güzel bir model yaptırdınız mı, çok güzel olursunuz...

Mutluluklar!

Bence de çok güzel bir modellll :)

Düşük kolları kullanabilecekseniz çok harika hatta saçlarıınızı da güzel bir model yaptırdınız mı, çok güzel olursunuz...

Mutluluklar!
Teşekkür ederim aklımdaki model bu ama gün gelince nasıl birşey çıkar ortaya bilemiyorumm :)

ben de bu omuz kısmına bayılırım, akay da denedim ama tavsiyede bulundurlar, çok oynayan biriysen bu gelinlik cııırt diye yırtılır dediler, ben de vazgeçtim tabii.. =)

Ben bayıldım.. :) Eminim ki sana da çok yakışacaktır Şimdiden hayırlı olsun , her şeyin gönlünce olur inşallah

canım tülle saten arası organze kumaşlara da bak onlarda çom şık duruyor. sateni bende sevmiyorum çok parlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…