Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten orası sıkıntı ne mesaj ne bilgilendirme hiçbirşey yok birde hiç gitmediği şehirde alınmiş aralık ayında.Şaşırdim.
Bilgisi olmadan nasıl alabilmişler anlamadım.
Birde cihaz herkese verilmiyor kriterleri var sanıyorum,limit vs de olabilir emin değilim ama 2 cihazı nasıl vermişler ki?
O zaman itiraz edip,kanıtlarsınız sizin tarafınızdan alınmadığını.Zaten orası sıkıntı ne mesaj ne bilgilendirme hiçbirşey yok birde hiç gitmediği şehirde alınmiş aralık ayında.
Umarım çözülür yasal tüm süreçleri başlatık ama biraz uğraştırırO zaman itiraz edip,kanıtlarsınız sizin tarafınızdan alınmadığını.
Kendime 2.hattı almam gerekti,kızıma kullanmak icin,hattı açtırdığım an mesaj geldi operatörümden en basitinden ,adınıza hat açıldı,bilginiz dahilinde degilse şu numarayı arayın diye. Birde Yasal Uyarı adı altında geldi benzer mesaj. 2 telefonu nasil verebilmişler onay olmadan hayret edilecek şey. Ama ispatlanabilir bir durum,bence çözülür.
Yok e devlette oyle birşey şirket açmasınlar diye kısıtlama yapacam bunu yapan v****bayisi zaten büyük ihtimal personelden.Allah allah birisi kimlik fotokopisini ele geçirmiş olabilir mi. E devletten bakın üzerine borç şirket vs var mı diye umarım yoktur
Muhakkak ispatlanır. Ama yerinizde olsam o işlemi yapan bayiyi de savcılığa ayrıca şikayet ederdim,dolandırıcılıktan. Telefona mesaj vs gönderiyorlar onay icin,bunu belki bayi ile anlaşmalı bile yapmış olabilirler.Umarım çözülür yasal tüm süreçleri başlatık ama biraz uğraştırır
Edeceğiz elbette şikayet hatta şirket bu işe karişan bayi ağır yaptırım uygulacağı herkesin işinden olacağını belirti.Muhakkak ispatlanır. Ama yerinizde olsam o işlemi yapan bayiyi de savcılığa ayrıca şikayet ederdim,dolandırıcılıktan. Telefona mesaj vs gönderiyorlar onay icin,bunu belki bayi ile anlaşmalı bile yapmış olabilirler.
Hayır gelmemiş ne arama ne msj fatura detayı indirdim alındığı tarihte kesinlikle yok ne mesaj yolu ile arama yolu ile zaten anormal olan o tel doğrulama kodu gelmeden nasıl alınmiş.Geçmiş olsun. V…. dan artık telefona uygulamasını indirip adet alış veril yapılabiliyor ama telefona falan Mesajlar geliyor cihazı alırken mesaj falan da mı gelmedi ?
Evet değil büssurü işlem yapılması gerekiyor zaten sıkıntı bu adamın üstüne bir değil 2 telefonu almışlar orası muamma. Bakalım sonuç ne çıkacak tüm yasal süreçler başlatıldı 60 yaşındaki adam eli ayağı titriyordu. Üstelik bulunduğumuz ilde bile alınmamış telefon.Faturaya ek cihaz almak kolay değil öyle , biz aldık kimligin kendisini görmek istiyorlar fotokopisinide değil, muhtardan yeni alınmış ikametgah belgesi getirin dediler , cep numarasına mesaj geliyor onaylanması gerekiyor bayideki çalışana gelen kodu söylüyorsunuz, 40 tane işlem yani nasıl olmuş böyle birşey inşallah çıkar ortaya nasıl olduğu .
Hayır gitmemiş zaten bulunduğumuz ilde alınmamış telefon adana bir bayiden alınmış. Ve kp o ile hiç gitmedi bile. Bayiyede gitmemiş kısa süre içerisinde zaten köyde yaşıyor merkeze hastane dışında pek gelmez.Faturaya ek telefonda msj gidiyor onay kodu.Bayiye onu veriyorsunuz.Hangi telefonun üzerinden alıyorsanız ona gidiyor msj.
Bayiye hic gitmis mi kpder?Telefon faturası ödemesi vs icin?Orda kod mu istediler acaba?
Hattı kendi üstüne mi? Kendi almış ya da onun telefonuna ulaşabilen çocuğu torunu falan almasın? Kimlik, telefona gelen kod hepsi lazım. Telefon birinin eline geçtiyse online da alınıyor kargo ile. Biri alıp kargolatmış da olabilir. Mobil operatör online işlem kayıtlarını da inceleyin bi. En en kötü cihaz imeileri ile çalıntı cihaz ihbarı yapıp cihazlara ulaşın alın.Merhaba arkadaşlar kayınpederim faturalı hattına 2 adet cep telefonu alınmış. Daha önce başına gelen ve çözüm ulaşan oldumu.
Tüm hukuki süreçleri başlattık.
Evet hat kendi üstüne ama torunları bebek daha en büyük torunu burada değil ülkenin diğer ucunda. Zaten anormal olan hiçbirsey normal şekilde gerçekleşmiyor. Adanada bir bayide işlem yapılmış bu adam adanaya hiç gitmedi bile hayatında.Hattı kendi üstüne mi? Kendi almış ya da onun telefonuna ulaşabilen çocuğu torunu falan almasın? Kimlik, telefona gelen kod hepsi lazım. Telefon birinin eline geçtiyse online da alınıyor kargo ile. Biri alıp kargolatmış da olabilir. Mobil operatör online işlem kayıtlarını da inceleyin bi. En en kötü cihaz imeileri ile çalıntı cihaz ihbarı yapıp cihazlara ulaşın alın.
Umarım çözersiniz ben bi ihtmalleri sayayım dedimEvet hat kendi üstüne ama torunları bebek daha en büyük torunu burada değil ülkenin diğer ucunda. Zaten anormal olan hiçbirsey normal şekilde gerçekleşmiyor. Adanada bir bayide işlem yapılmış bu adam adanaya hiç gitmedi bile hayatında.
Yani ortada normal olması gereken hiç birsey yok bende daha önce tel aldim işlemleri biliyorum ortada büyük saçmalık var.
Elbet çözülür biz v****nın arastırmasını beklemeden hukuki olarak savcilik mahkeme cimer btk heryerden bastıyoru vede avukat ile ileryoruz.Umarım çözersiniz ben bi ihtmalleri sayayım dedim
Bu e-devletten tam olarak nereden bakılıyor acaba? Ben bakıldığını biliyorum ama açıkçası ulaşamadım çok fazla kalem var e-devlette..Allah allah birisi kimlik fotokopisini ele geçirmiş olabilir mi. E devletten bakın üzerine borç şirket vs var mı diye umarım yoktur