faturasız en avantajlı hat ve tarifesi?

eğer ilkokul veya lise öğrencisiysen avea (mesajlardan dolayı). ama eğer 18 yaşının üzerindeysen kesinlikle Turkcell.. vodafone'u bilmiyorum :S

avantajlarına gelince, aveanın sadece sms avantajı var bana göre. turkcellde ise bol bol konuşma... hele bir de numaranı turkcelle taşırsan ohoooo... ilk 6 aylık her ay 100 dk bedava konuşması oluyo . böylece kontörün de cebinde kalıo nasıl ama ? :) O_o

:) tatlım ben üniversite öğrencisiyim turkcellden vodafone a geçtim memnunum ama vodafonenun en avantajlı tarifesi hangisi kullananlar varsa öğrenmek isterim veya diğer hatlardan....aveanın sms olayı meşhur biliyorum ama her yöne değil galiba her yöne açısından vodafone daha iyi...

avea taraftar hattı :51:
her yöne 1000, aveaya 10000 sms
taraftar hatlarıyla 2000 dakika bedava konuşma
her yöne 2 dakikası 20 kuruş

Avea nın öğrenci tarifesindeyim(herkes 10 lira karşılığı girebiliyor)10 dk 50 kuruş ayrıca 7 küsura 500 mesaj alıyorum.Ayda 20 lira yüklemeye bu şartlarda konuşmaya devam ediyorum.

25 yaş altı için vodafone özgür genç
yükleme şartı olmadan hattınızda para olduğu sürece her yöne 10dk 50kuruş
ilk 10 saniye 10 kuruş
12000 sms(9lira) yaptığınızda vodafonelularla 1 aylık hafta sonları kullanılabilen 2000dk hediye
internet paketi aldığınızda 1 aylık her akşam 9 sabah 9 arası vodafonelularla kullanılabilen 2000dk hediye

Son düzenleme:
ben aveaya geçtim 2 hafta önce 19 luk tarifesine :51:
her yöne 500 dakika
her yöne 1000 sms
her yöne 1 gb internet çok memnunum
:71:

25 yaş altı için vodafone özgür genç
yükleme şartı olmadan hattınızda para olduğu sürece her yöne 10dk 50kuruş
ilk 10 saniye 10 kuruş
12000 sms(9lira) yaptığınızda vodafonelularla 1 aylık hafta sonları kullanılabilen 2000dk hediye
internet paketi aldığınızda 1 aylık her akşam 9 sabah 9 arası vodafonelularla kullanılabilen 2000dk hediye

KEsinlikle özgür genç :81::81:

Back
X