Faturalı hat

Ancak reklamcıysanız ve durmadan onu översenız ceza alırsın bu şekilde vodafone dediniz diye veya türktelekom dediniz diye ceza almazsınız.
Ne reklmı cnm arkadaşlar sordu diyes snde haklısın ama reklamcı falan değilim bahsettiğim operatöründe kotu yanları var 3 operatör de oyle

Günaydın konu doğru yerde değil biliyorum ama hangi yerde doğru onu bilmiyorum kusura bakmayın.

Ben faturalı hatta geçtim .1 ay içinde 60 TL kontur yukledıgımı bilirdim internet yetmediği için.bana bı teklif sundular 10 GB 1000 dakika 1000 SMS 30 TL karşılığında bende geçtim faturalıya.buarada internet bittiğinde duruyomus.sadece dakika SMS aşarsam ekstra para faturaya yansıyomus.faturalıya geçişte pişman olan varmı nasıl bişi bu fatura ilkkez gecıyorum kafam çok karısık dünden beri.

Yıllardır faturalı hat kullanıyorum durduğunu hiç görmedim çünkü paket asla bitmedi, bahsedilen fiyata da bir iki lira vergi ödeniyor çok ucuza geliyor yani, bence konforlu çok rahat faturayı da otomatik ödemeye aldınız mı kafanız rahat olur

Ben o bilindik oparatörlerin (hepsinin) faturalısını da faturasızını da kullandım. Reklam olmasın da şu bilinmedik oparatöre geçtim.(özelden sorarsanız yanıtlarım) hem aynı dk veriyor, hem de çok ucuz. 15 20 lira fazladan da olsa, neden daha fazla bilindik oparatörlere ödeyeyim para kolay mı kazanılıyor

Ben o bilindik oparatörlerin (hepsinin) faturalısını da faturasızını da kullandım. Reklam olmasın da şu bilinmedik oparatöre geçtim.(özelden sorarsanız yanıtlarım) hem aynı dk veriyor, hem de çok ucuz. 15 20 lira fazladan da olsa, neden daha fazla bilindik oparatörlere ödeyeyim para kolay mı kazanılıyor
Bilinmedik operatormu var kız :) yazabılırsn ozeldn

Back
X