Faturalı hat

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.250
548
29
Günaydın konu doğru yerde değil biliyorum ama hangi yerde doğru onu bilmiyorum kusura bakmayın.

Ben faturalı hatta geçtim .1 ay içinde 60 TL kontur yukledıgımı bilirdim internet yetmediği için.bana bı teklif sundular 10 GB 1000 dakika 1000 SMS 30 TL karşılığında bende geçtim faturalıya.buarada internet bittiğinde duruyomus.sadece dakika SMS aşarsam ekstra para faturaya yansıyomus.faturalıya geçişte pişman olan varmı nasıl bişi bu fatura ilkkez gecıyorum kafam çok karısık dünden beri.

Ben 8 yldır faturalı kullanıyorum 30 tl dedilerse o muhtemelen 32 ye yakın gelir telsiz ücreti ile ama paketin içeriği iyi yani öyle kolay kolay aşım olmaz zaten bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

Ben yıllardır faturalıyım hiç pişman olmadım. Paket de güzelmiş. Dk ve sms az olabilir belki 1000 ama. 10 gb gayet iyi.

Faturalı kampanyalar daha uygun fiyatlı oluyor. Ben bir de fatura üzerine telefon alabildiğim için memnunum. Taksitleri direk faturama yansıyor. Bence kontörlüden daha avantajlı.

Ben 1 yıl önce geçiş yaptım .
4gb internet , 1000 d , 1000sms 26 tl ydı .

taahhütümün bitmesını 3 ay vardı . dun aradılar .
Ödemeleriniz için teşekkür ederim size özel bir kampnayamız var .
10gb int. 1000 dk , 1000 sms 31 tl :deli:
Ve 3 ay boyunca taahhütü bozabiliyorum ..

Ben memnunum sadece şu var 1 kere başıma geldi .
1 video izlerken durduk yre abonelık parası kestıler.
Arayyıp iptal ettirdim . Paramı öteki ay iade ettiler.

Dikkat etmek lazım

Yaa bunu bılmıyodum işte .peki istediğinde paketımı degısterebılırmıyım

Konrtrat yaparsanız ki yapıyorlar genelde o bitene kadar aynı kalır ama kontrat devam ederken de değiştirebilirsiniz sadece kullandığınız ayların cezasını ödersiniz

Ben 1 yıl önce geçiş yaptım .
4gb internet , 1000 d , 1000sms 26 tl ydı .

taahhütümün bitmesını 3 ay vardı . dun aradılar .
Ödemeleriniz için teşekkür ederim size özel bir kampnayamız var .
10gb int. 1000 dk , 1000 sms 31 tl :deli:
Ve 3 ay boyunca taahhütü bozabiliyorum ..

Ben memnunum sadece şu var 1 kere başıma geldi .
1 video izlerken durduk yre abonelık parası kestıler.
Arayyıp iptal ettirdim . Paramı öteki ay iade ettiler.

Dikkat etmek lazım
Bılıyomusun bende bazı paketlere bakıyorum öyle bı faturqlıdan korkumusumkı yanlışlıkla başarım da faturaya yansır DİE odun kopuyo :))) herşeye korkarak bakar oldum dünden berı

her ay düzenli kontur yukluyorum acaba bildikleri içinmi boyle bi teklifle geldıler

Faturasızdan faturalıya geçenlere var öyle kampanya. Sürekli olan bir şey zaten. :) taahhütün bitip de aynı tarifeyi daha fazla fiyatla sunmak istediklerinde hat değiştirir, sonra geri dönersin. Yeni gelenlere olan kampanyadan yararlanırsın. Mis. :)

bence uygun. ben de yeni geçtim. otomatik ödeme talimatı da verdim. kafam rahat.

Valla ben de kullandım uzun yıllar ama operatorden operatore cok fark var misal kırmızı logolu operatore ıkı gun fatura gecsın hemen zammı yukluyor. Ve ona gectıgım ıcın bin pişman olmsutum ve yuz lıra cayma bedeli odegıp Baska operatore gectım simdi kafam rahat ve faturasız mis gibi benı oranın dakikada bir attıkları mesajlarda ayrı deli ediyordu.

Back
X