Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu dizi çok sıktı beni... tecavüzcülerden biri unutulmaz dizisinde oynayan Tolga mıydı neydi o değil mi?
Kerim tecavüz etmedi arkadaşı sırf konuşmasın diye tecavüz ettin dedi Kerim e
diziye unutma benideki nazanda katılmış
o pislik avukat nasıl ben size yardim edicem diye yaklaşıyor ya!!!hay pislikler!!!
peki sizce şimdi yenge yüzüğü söyledi nişanlı cocuğun babasına,e avukatta cocuğa baban öğrenirse ne yapicaksin diye bağırdı?e baba öğrendi?acaba bir şey yapar mı baba o cocuğa?gerçi o adamda oğlunu kıza yamamak için didiniyor,nisan evlilik tehlikeye girsin istemez..
ama avukat oyle deyince kafam karıştı benim..
vereliniortak
ilave olarak, kerim yani engin yakın plan çekimlerinde ne kadar başarılıydı..
yüzünde görülebiliyodu pişmanlık,vicdan azabı çekme durumu..
mimikleri çok iyiydi doğrusu..
"Sevdiğim kız tecavüze uğrasa da evlenirim ben onunla." diye düşünen ve gerçekten yapabilecek biri var mıdır acaba?
Soruyorum... Sorguluyorum ama cevap bulamıyorum.
bir bulut olsam da da basariliydi o cocuk,bu dizide de oyle..ben o zamanda beğeniyordum onu :))
beren de o da muhtesem..sumru yu(ebe nineyi) söylemiyorum bile yılların sanatçısı,uğruna şarkılar yazılan muhtesem kadin :)))
vallahi hayyalcim oyle bir erkek vardır ya..yani var olmalıdır..var olduguna inanmak istiyorum..
isteyerek beraber olanlar evleniyor da istemeyerek beraber olanlar neden evlenemesin?
erkek olsaydım '' evlenmezdım '' ..