- 24 Temmuz 2009
- 1.762
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım anlamadığım o yaşaranların annesı nıye öyle gözü çıkacak gıbı ağladı?
kocan pislik çocuğun sapık azcık utanacağına sankı mağdur olmuşlar gıbı üzülüyor insan olan suratına bakmamalı ama işte saçma sapan ağladı kadın orada...
ilk 1 saat çok sıkıldım. ne gerek vardı geçmişe dönmeye. tamamen süreyi doldurmak için yapmışlar
bence konu kalmadi artik yazacak birsey kalmadi
Haa bu arada Fatmagül deniz kenarına doğru koşuyor ve Kerim onu görüp birşey diyor, Fatmagül de nişanliyim diyor. Ora ne alaka yaa? Birden öyle bir sahne hortladı anlamadım ben?
O bölüm hayali kısımdı... Hakim dedi ya orda hiç bir şey yapmamış olsanız bile olaya engel olmadığınız için bile ceza alırsınız... Kerim kafasında o günü canlandırdı... O gece Fatmagülü gören ilk Kerim di ve Fatmagüle bağırdı diğerleri de Fatmagülü farketti... Eğer Kerim Fatmagüle seslenmese sessizce onu takip etseydi bunlar olmayacaktı mantığına bağladılar...
O bölüm hayali kısımdı... Hakim dedi ya orda hiç bir şey yapmamış olsanız bile olaya engel olmadığınız için bile ceza alırsınız... Kerim kafasında o günü canlandırdı... O gece Fatmagülü gören ilk Kerim di ve Fatmagüle bağırdı diğerleri de Fatmagülü farketti... Eğer Kerim Fatmagüle seslenmese sessizce onu takip etseydi bunlar olmayacaktı mantığına bağladılar...