- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
hiçbir erkek tabisiiii
yaniii bi ton da laf ederler üstüne bide yeter artık kadınlığını bil diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir erkek tabisiiii
kerim gibi bi erkek yok ki... olanlarda kapılmış bize bi şey kalmamışevde kaldık
amann hayat bize güzel ya kerim gibi birini bulursak evleniriz gari de gariii garii
bu arada benim şaşırdığım neden fatmagül kerim evden çıkınca alelacele duşa giriyor sanki kerim evdeyken duşa girse yicek orda onu hay ALLAHIM yahuu
sevgılımmmmmmmmmmmmmm
yaniii bi ton da laf ederler üstüne bide yeter artık kadınlığını bil diye
kerim gibi bi erkek yok ki... olanlarda kapılmış bize bi şey kalmamış
hiç yani abarttıkça abartıyor
yemin ediyorum nankör bu erkek milleti
hemde ne nankör ne nankör saçını süperge edersin kıymet bilmezler doyumsuz şeyler hıhh
erkeğin her istediğine evet edmiceksin kızım bne onu öğrendim mesela bu yaşımdan sonra
nee o kadar da değil hangi erkek karısının her red edişinden sonra yatakta hmm tamam hayatım seni zorlamıcam der ve gülümser ve uyur pehhh ben bilmiyorum öyle biri
gormemek elde degil ki canim..resmen gozumuze sokuyorlar..baslamadan biktim diziden
dervişin dönüşü kötü mü olcak gız
hep aklımda zaten kanka
bu dervisten (kerim) bi halt olmaz behlül olcakti simdi görürdü tatmagül gününü
Araya yastık koymadan bu sefer hemide
Kızlar kanal d de yakında başlıycak diziyi gördünüzmü? 'sultan' saçı ve kıyafeti aynı fatmagülün başlardaki haline benzetilmiş. Amaç ne acaba? :26: Fatmagül iyi tuttu, demek ki bu tarz karakterler iyi izleniyo diye mi düşündüler Konusu fatmagülden farklı tabi. Sadece kıyafet ve saç benzetilmiş nedense :44:
aynen ya banada çok basit geldi
Eki Görüntüle 422090 Eki Görüntüle 422091 Eki Görüntüle 422092
Örgülü saç, Kırmızı benzer model bir elbise ve elinde ki mavi fular..
Eki Görüntüle 422093 Eki Görüntüle 422094 Eki Görüntüle 422095
Bravo iyi tespit valla tebrik ederim seni
Gerçekten nasılda benzetmişler
Tevafuk değil elbette
Ay helede şivesine gıcık oldum yapamıyoki
Teşekkür ederim canım
Evet çok benzetmişler. Fatmagül tuttu bu da tutar umuduyla sanırım.. Kesin fatmagül bitince başlıycak bu dizi.. ayrıca o karaktere o kıyafet, saç hiç uymamış gibi