Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacere ve bebeğine üzüldüm mustafayı iyi kötü sevmişti..
yeni bölümde fatmagülün elinde mektup var mustafadan olabilirmi yoksa itirafım diye başlayan mektup fatmagüle mi geldi?? fatmagülün son altı bölümü çekilmiş bile sezonda bitiyor....
perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar fragmanı izledim de bir önceki sayfadaki...itirafımdır die mektup yazan erdoğan değil mi???
walla ya son bölümlere gelindi yetti artık haaa çok sinirlendim
bi güzel bişey olmayacak mı yaaaa en mutlu günlerinin gecesinde ertesi gününde bile suratlar yerde... of yaniii izleyesim gelmiyo
....
fragman için tşkkrler tatlımm
Kızlar yaa Selim ve Erdogana ne oldu, ben uzun süredir seyretmiyorum da merak ettim
Selim Efendi Yunanistan'da..
Kaçak ama anası para gönderdi Amerika'ya kaçabilsin diye..
Ayça da Türkiye'ye döndü bu arada..
Erdoğan Efendi ise Türkiye'de mapısta..
fatmagülle kerimin gerdek gecesinden bişiy anlamadım ama behlülle bihter 5 dk sevişmişlerdi bu sahneyi tekrar çeksinler banane
o normak öpüşme sahnelerindede yok berenin dudağını değilde dudağının üstünü öptü yok şaşırtmaca yaptılar yani anlam veremedim kıvançla ne sahneleri var neler yaptılar bu dizide böyle davranmaları garip geldi ama ben diyorum kıvanç kerim olsaydı hiiçç böyle şeyleri geçiştirmezlerdi
fatmagülle kerimin gerdek gecesinden bişiy anlamadım ama behlülle bihter 5 dk sevişmişlerdi bu sahneyi tekrar çeksinler banane